Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To musí být mlaskačka párečky za 7kč\10dkg
  • Všechny jeho kauzy jsou zameteny pod stůl bez důvěryhodného vyjádření! Lže a vše dělá pouze pro sebe,ale jak to někomu slušně vysvětlit? "nemožné"
  • Lidé ho volí jenom proto,protože jsme zamindrákovaný a nepřejicí národ.Když někdo má,je to hřích a volit ho budou jen proto,aby uškodili druhým spoluobčanům i přesto,že vědí,že sám tuneluje.Sice legálně přes své firmy,ale tuneluje a je to zloděj největší,viz dluhopisy,čapí hnízdo,agrofert atd. Akorát jeho voličové jsou tak tupý,že si neuvědomují,že si sami dělají medvědi službu.Vždyť na vás tupcích vydělává nejvíc.Jeden příklad za všechny,kdo jiný může žrát ty jeho agrofety jako jsou kostelecké uzeniny než jeho tupý voličové.To je jen ve zkratce,pro blbce se nemá cenu rozepisovat,ikdyž bych mohl pokračovat do rána..Kdo chce kam..
  • Pozoruji, že vaše sprosťárny nám pěkně nabírají na obrátkách, naštěstí mne urazí pouze inteligent. Jenom se prosím vás nezalkněte, každého, i kyž hloupého voliče by byla škoda. Pěkný den.
  • Kde nic není,ani smrt nebere,tak proč nevolit slovenského Pračůráka!Že stádo?
  • Vždy je potřeba volit nejmenší zlo,ale vysvětluj to sockám,když dostanou polévku a koblížku.Lidem nevadí,že jedí sr@čky a že se řítíme do howen,že doby minulé nejsou až tak minulé.Blbé se to narodí a blbé to zemře..
  • Oprava:neví
  • Miluju uhlazený morální kecy od někoho,kdo se tu sám pouští do diskuze a kdo přitom ani nevý jak se věci mají.Kdyby blbost nadnášela tak Martinka se vznáší jako holubička..
  • Martino ty budeš kund@ non plus ultra.Bačové na tebe čekají blbko
  • Čtu si příspěvky a klikám. Bohužel, hlasování je zkreslené, nelze tudíž diskuzi věřit. Hlasy naskakují opačně nebo vyskočí hláška, že z počítače bylo již hlasováno, což je totální nesmysl.
    Tak se tady ani nemusíte dohadovat, je to o ničem.
  • Nechápu smysl tohoto sdělení! Další pomatená ..............
  • Všem, kteří chtějí volit Babiše: ANO 2017 - BUDE HŮŘ!
  • Netuším, co dělaly zapálené soudružky, ale je mi celkem jasné, co dokážou Kalouskovo přisprostlé, fanatické propagátorky. Vypadá to ale spíš na jednu tetu v několika přestrojeních.
  • No to snad dělaly zapálené soudružky?
  • Po přečtení vašich nechutných příspěvků si slušný člověk musí akorát odplivnout!
  • Pan Babiš by se na rozdíl od vás domluvil i Rakousku a nejen tam, protože je to vzdělaný a inteligentní člověk. Aby jste se tím češstvim nezalkla. Jak si vůbec někdo tak primitivní, jako vy může dovolit někoho kritizovat. Tak sprostou ženu, už jsem dlouho nezažil, je mi z váš špatně, styďte se. Antonín
  • Ano brzy budeme posílat kontrolní hlášení soudruhovi Burešovi kolik jsme vypili piv.....a o čem jsme u nich mluvili.Ale co ve státě,kde i komunisté nejsou mimo zákon.V.
  • Proboha, Kocáb by měl vypravit vlak Slovákům. Už má zkušenosti
  • A ať se ten s..č přestane navážet do Kalouska!!! Sice není ideální, ale je aspoň Čech! To si necháme od zasranýho Slováka diktovat podmínky? A další slovenská d...a je na Magistrátu? Kdy to jako skončí?!?! Myslela jsem, že už v 1993!!!!!!
  • Omlouvám se, chtěla jsem napsat "konverzovat slovensky"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit