Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to přesný.AhoJ.
  • A vy,kdybyste byl chytrý,chybu přejdete,protože v podstatě má pravdu.Jenom tam je malá chyba-takže chvalitebně.Vlasta.
  • Chyba se vloudila,ale má pravdu.Nemudruj.
  • A vy se vraťte do školy na doučování českého jazyka. Je dost trapné se někde k někomu nebo k něčemu vyjadřovat, když neznám ani základy mateřského jazyka.
  • Měl by se vrátit na Slovač kde to roskrad a ne tady diktovat Čechum podmínky *12*
  • 100% pravda! Babiš musí vyhrát ve volbách, jinak se opět vrátíme do hnojiště, ze kterého jsme se konečně začali díky jemu pomalu vyhrabávat. Naštěstí mu většina rozumně uvažujících voličů svůj hlas dá.
  • Pan Babiš má pravdu. Tak lhát, podvádět a krást jako on pan Sobotka opravdu neumí.
  • Jsi trapnej.
  • Paráda Jiří !!!!!!!!Děkuji.
  • Paráda.Děkuji.
  • Bureš to hraje na lidskou závist a malost.Přitom skoro každý může podnikat.V mém okolí je například spousta volných trafik atd.Ale to byste museli makat!
  • Běda tomu,kdo pohoršení přináší.Jdi domů soudruhu Bureši- odkud tě vyhodili.
  • To řekl ten pravý, bývalý estébák Babiš. ČSSD má také plno másla na hlavě, také se Sobotkovi leskne na hlavě. Takže ČSSD ani ANO, jsou to paraziti ze stejných hnízd, jeden z čapího. Nahánět malé podnikatele s EET, to umí, ti musí poslouchat, ale co ty velké, hlavně německé firmy, které neodvádějí žádné daně do našeho rozpočtu nebo jen tak baj vóčo něco, aby si hubená česká koza trochu kousla a tlustá německá sví.ě si žrala čím dál víc.
  • Je to slovensky ekonomicky přistěhovalec ne naš posnikatel
  • BUREŠ,,je nebezpečny,nema žadny program jen sobě zvyšovat dotace a přidělovat statni zakazky.Ma moc velky žaludek. Byvaly komunista ma propagandu zvladnutou.
  • „Vypadá to, že soc. dem. úspěšným lidem vyhlásila třídní boj, což mě nepřekvapuje, když chce ve vládě sedět s komunisty,“ pustil se Babiš do svého koaličního partnera. - pokud toto je schopen napsat dlouholetý aktivní komunista, tak mu prostě nelze věřit.
  • „Vypadá to, že soc. dem. úspěšným lidem vyhlásila třídní boj, což mě nepřekvapuje, když chce ve vládě sedět s komunisty,“ pustil se Babiš do svého koaličního partnera.
  • „Vypadá to, že soc. dem. úspěšným lidem vyhlásila třídní boj, což mě nepřekvapuje, když chce ve vládě sedět s komunisty,“ pustil se Babiš do svého koaličního partnera. - pokud toto prohlásí bývalý dlouholetý komunista, tak mu prostě nevěřím.
  • Souhlas, vidím to naprosto stejně a držím Babišovi palce. Snad tomu tlaku, který je na něj stále vyvíjen dokáže odolat. Nedovedu si ani představit, že tady i další období bude vládnout Sobotka nebo Fiala s Kalouskem a Gazdíkem a všechno se opět vrátí do starých kolejí.
  • Fanatická zášť vůči Babišovi vás zcela záslepila a připravila vás i o schopnost vnímat to, co čtete. Psal jsem o vyspělých zemích, nikoliv o Maďarsku a Chorvatsku a dále jsem psal o promyšlených kontrolních mechanismech. EET je pouze nevinná kontrolní podpora a výstupy z ní jsou velice prosté. Kdo považujte kontrolu za trest, špiclování a házení klacků pod nohy, je, promiňte mi to, buď naivní, nebo ten, kdo se má čeho obávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit