Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1315 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš není nikdo,je to jen obycejnej d**il*,kterýho lidí volej jak ho**da pi**mi*,takovej kr**én* tu vládne,to je do breku! Toto volili jen kre....
  • Dane Ano přece tvrdě pracuje, tak se nebojte, Ano, bude lépe..
  • My nejsme hloupej národ ale Totálně debilní! Kdybyste nevolili Bureše, nikdy by komunisti nedostali tolik prostoru! Já volil jako patriot a hrdý Čech, protože druhá možnost byla nevolit vůbec.. Přinejhorším emigruju, mám kam, ale toto opravdu chceme? Jak bojovat když se zde tvoří nesmyslný režim a s dalšími x stranami k ničemu.. Je mě na blití!
  • Pany usitelko odepidste prodsym i kdiz neodepidsete já to řeknu ó hodinje v itvarki nebo matyki
  • Paní učitelka já jsern ta danielaa siplkova z 4a a vy mw učítee na matiku a vitvarku jste to vi
  • Paní učitelko,on přidá učitelům proto aby neodešli ze zaměstnání ucitele a děti maj teď každý a nikdo na nás nemyslí ale na učitele Myslej hlavně!
  • Přidá učitelům který nic nedělají 5 hodin ucej,jdou na oběd,a domu!?a on jim chce přidat 40 tisíc to je hrůza!
  • To je moc krátkozraké paní učitelko.Doufám,že neučíte moje vnučky.
  • Tohedle vyhodili ze Slovenska protože krad,a nikdo ho nechtěl,,ani nevolil a oni ho dali k nám,a tady ho lidí volej jak kreténi*,fakt zpamatujte se!,ten lze a krade!
  • Děkuji za to že jste ho volili!,jsem učitelka takže mi přidají mám doma dvě děti děkuji!
  • Kdo ja?ale stejně Babiše volit neměli
  • To je na komentář beze jména, copak Babiš psal komentář? O něm taky není řeč a když se v tomto vláknu zamyslíš, dojde ti, že bezejména je tu jediný komentář.. Snad na to jednou přijdeš..
  • Babiš je hnus!a ta bolševicka spina je dobrý přirovnání k Babišovi!
  • No presne normální člověk by tohle nevolil!
  • Kdo by ho volil. Debilové!
  • Vztahovačná Kájo, to je na hňupa bezejména nad tebou.. Na tu bolševickou špínu a jemu podobným..
  • Nevím kdo hi volil?! Ten nám tady zavede naky debility atd. Fakt mě to štve takový ******* volili!top 09 je stejně nej a za to si stojím tak mi napište klidně co chcete!
  • To rikas mě nebo co?jestli mě tak jdi do ****. Ale jestli ó babisovi tak to úplně souhlasim
  • Jste hrdý Bureši,že komouši půjdou s vámi?Sví ke svým.
  • Jen doufám, že než všichni bolševici sami vychcípaj, tak budou mít lidé možnost jim na poslední cestě pěkných pár ran přidat! Když ne rovnou umlátit ty lidský tupý špíny!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit