-
tak Vážení pánové jsem 38 ročník a už jsem toho zažil mnoho.Některé vaše příspěvky sprosté a plné zášti odpovídají duchu doby.ŹE ODS SPOLU S TOP
ROZKRADLA REPUBLIKU ZA POMOCI
KLAUSE to nijak nevidíte.Já věřím,že patříte ke skupině těch co chtějí dále krást a jste jedni z těch kteří sejí nenávist ,zlobu a zášť.Pamatuji doby za okupace.kdy národ bojoval za své ideály a bylo mnoho těch,co poklonkovali němcům aby pak se stali členy revolučních gard.A jak říká historie vše se vrací.Tak si to přeberte a ty nadávky a další vaše výlevy svědčí o tomk jak jste ubozí na duchu. to je moje odpověď Čibo. -
Ale to vy dva tupci stejně nepochopíte... *5*
-
co se zde změnilo za Burešovi vlády?Copak?!Nezaměstnanost je stále,jíme sraččky a životní úroveň se rok od roku snižuje!Všude samá továrna a fabrika(ty s nezaměstnaností nijak nehýbou,naopak dělají z lidí křečky,kteří běhají do nekonečna v kolečku!A v neposlední řadě všude řepka olejka,která je nejen zdraví škodlivá(to,že se někde píše opak,to je zaplacená propaganda),ale také má obrovský podíl na záplavách,protože půda nedokáže správně absorbovat vodu!Olej z řepky bych v životě nepoužil,ale někde jsem četl,že je výborná na impregnaci dřeva a biopaliva ať si Babiš strčí za klobouk!Kdo jiný než AgroFet se o to zapříčinil!Takhle bych mohl pokračovat do nekonečna,ale proč,když nikdy nic nepochopíte!Daně se platit musí a jestli je rozkradou vlevo nebo vpravo je víceméně jedno,tudíž plkáte o něčem,o čem zřejmě nemáte ani páru,ale hlavně že si stojíte za svým!Ale vysvětluj něco jednoduchého a zřetelného chorému mozečku!Doporučil bych více číst a hlavně obě strany verze a poté si udělat svůj racionální názor!A pokud nebudete čerpat z předhozených a účelných médií,možná se k selskému rozumu dopracujete!
-
Souhlasím s vámi,kromě té mladé generace!Obávám se,že mladé generaci nezáleží kdo bude u koryta a kam se ČR řítí!A já se jim ani nedivím,ohrozit svoji budoucnost kvůli Sobotkovi,Babišovi a podobným dementům,to za to nestojí!Když někdo žije svobodně,tak mu to neberme,protože té svobody v historii moc nebylo!Dobře,svoboda je trošku omezena penězi,ale i tak si mladý člověk může dělat co chce,s tím rozdílem,že oželí pohádkové destinace a nahradí je krásami Česka!Je v tom možná trochu omezenosti,ale s plnou svobodou...
-
Babiš má na to v kapitalistickém svinčíku hodně nahrabat,ale dostat národ Čechů ze stávající bídy,tak na to Babiš nemá a mít nebude.To bude chtít pořádně tvrdou ruku mladé generace...
-
taky máš pravdu v tom že Babiš nekrade!On si chce jen pojistit celou Českou republiku jenom pro sebe!Všechny fabriky jsou jeho,ministerstvo financí je jeho,vždyť on má sám daleko větší moc než prezident!Asi ti chutnají kostelecké sraččky,nebo Olma,která místo dvou surovin obsahuje surovin snad 20,to samé jogurty atak dále,ale není to jenom o jídle z jeho strany!Všude se dovážejí levné náhražky potravin,už jen proto,že je potřeba redukce kapacity na této planetě!A jak jinak toho dosáhnout poctivě a bez genocidy,než chemií v jídle!Kapacita musí jít dolů,nemůže tu být 15 miliard lidí,z toho půlka nepřizpůsobivých!Na mě si nepřijdou,já papám zdravě!Ty už se nemůžeš dočkat voleb,viď,ty drndo?!Mám jednu otázku,nelétáte ty a tobě podobní?!Já jenom jestli blbost opravdu nadnáší!Ahój
-
V jednom máš čubičko pravdu,že ČSSD je jediná strana,která rozdává lidem a rozdávat bude!Akorát to má jeden háček,že nemá z čeho,ale ty to stejně nepochopíš!Ty když budeš tvrdit,že 1+1 jsou 3,tak ti to nikdy nikdo nerozmluví a ty tomu nakonec začneš sám veřit!Tomu se říká přírodní hloupost,na kterou není léku!Pozdravuj na šichtě,pepíku...
-
nepleteš si to s Parkanovou?Dále jen cituji: Kabinet Bohuslava Sobotky (ČSSD) v pondělí schválil veřejnou zakázku na servis čtyř armádních letadel CASA za až 1,24 miliardy korun bez DPH !To jste vážně tak blbý,nebo nechcete číst o vašich stranách?!
-
skoč ze skály a dobrovolně!Tahle křivá držka už jen od pohledu nekrade!Co to čapí hnízdo ty mentále?!Ty si jdi dát koblihu naplněnou umělou hmotou a ze svého rozpočtu si škrtni 4,50kč!Celou tuto částku jsi ušetřil!
-
Vážený pane Babiš
Kalousek je kardinál rišelie naší doby.Připomeňte mu prosím nevyřízené kauzy s padáky.letadla kasa,atd.On rozbijí vládu naší republiky a to je trestné.Vyčítá Vám noviny ale on má asi předplacenou televizi,protože když ji zapnu,tak tam kecá Kalousek.Vemte ho útokem jako od Vás,Držím palce a budu Vás volit v každém případě.ČiboMH -
"Ked zme tak zvolili", - mame sve..
Muj ded kdysi rad zpivaval - "... pozdrav panboh drotara...". -
ty jsi asi taky jede z vetsich dobytku co jsi dokazal magore
-
pane babis drzime palce vyhažte ty zlodeje Kalousky,Fialy do pekel
-
Kradlo se,krade se a krást se bude a jestli si někdo myslí,že Bureš nekrade,tak má pravdu,protože on krade legálně!Škoda slov...
-
Bureš je zkurrvenej čurrák!Horší jsou už jen ti tupci,kteří ho volili a volit budou!Ikdyby se všem vysmál do očí a namazal jim hofno na chleba,tak stejně půjdou a zvolí ho!
-
zloděj a podvodník *16*
-
Vždyť revoluci jsem zde začal už poté,co mě vykopli ze Slovenska.Ještě že jsou lidé v ČR tak strašně velcí hlupáci,že mi na všechno skočíte,všemu mi uvěříte a nakonec mi dáte hlas za koblihu s polévkou!Buďte však nadále stejně trpěliví,posílejte mi nadále vaše hlasy v příštích volbách a nakonec tu budete mít jediný potravinový řetězec PVC-Bureš s.r.o. !ANO-bude lépe!
-
bodejť byste za koblihu neházela sympatie a už jste ochutnala jeho rybí polévku?!Ještě že blbost nenadnáší,to byste vzlétla,i kdybyste byla přikována za obě nohy kůlem dva metry zaraženým v zemi!
-
Chce to krutou revoluci vedenou mladou generací.Pak hned zprovoznit dostatek katovských mučíren a začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
-
Pane Babiš,jste dobytek prvního řádu!Zlatá moje restituce!