Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbe vrazi Mašínové co vzali děti z školního autobusu jako rukojmí z takových lidí hezký den nemám je zamračeno V době okupace bylo více jednoduché spravedlnosti v soudnictví nežli jejich zmetky výrobků soudnictví včetně Kvitové a Hradu s těmi fízly jak se namnožili tolik nebylo ani v době svobody čssr snbáků VB Stb co mlátili lidi speciální jednotky a jsou ještě v parlamentu poslanci současní šíří psychycký teror na lidi pod rouškou spojenectví s soudnictvím a dvokavcie ex tahá jen peníze z lidí jeto skažená sebranka kapitalisty a jedině v době RVHP se měli lidi skvěle neb východní Slované jsou mirumililovní lidé co nejsou chamtiví jako Západní struktury Nato EHS s těmi američany zbrojařských válek v státech s ropou zavařili státům Evropy .
  • Skonal pan Milan Malaník záhadně po prodeji velkostatku ABM v HRádku ,kde měli podíli restituenti,které skupovali vedení staku i když lidé nechtěli prodat tak si sministerstvem zemědělství apozemkovými fondy vytvořili záměny úpozemků s dalšími velkofarmáři a nacista Wichterle vyhnaný pro spolupráci s nacisty se vmýsil do restitucí .
    Dělají nátlak na takové lidi nový deevelpolteři spřáhnutí s nacisty ?aby skupovali zemědělské plochy a staky je v takové roly i cizinec Babiš s jeho pohunky nejhrubších metod porušování Božích přikázání ,neb politici jsou velcé hauři s nemravně velkými platy jakož to i sportovci.Stát uvedli do zoufalostí kapitalismu nikoliv pro občany,ale jen pro svůj prospěch,nestačí mu devět miliard s z řepky.
    Když přidám kozí bobky k dřevu na topení tak nemám závyslost na plynu,ale dotace mně nedávají ani sociální ato jsem český občan nikoliv voják nebo policajt skorumpován platem státních ůřdedníků .

Antonín Brachtl z Hrádku LUhačovice zde rozhodně nejsou nemáme rádi tu pakáž co s etam vyvaluje
  • pane Babis mam nazor k vasemu dnesnimu (22.06.2015)vyroku o Recku ktere by melo zbankrotovat, Rekove jako jedini z cele eurozony zacali s postupujicim zvysovani cen taky zvysovad duchody, to co dnes delaji povazuji za boj o socialni vzhled eurozony.
  • révolution!!!numéro un!!!
  • Ať je jakákoliv doba,ať je jakýkoliv režim,vždy se najde někdo,jako byl John Wilkes Booth,Lee Harvey Oswald,či bratři Mašínové!!!Nemám strach o naší budoucnost,či spíše budoucnost našich dětí,našich synovců a našich vnuček!!!Pamatujte,lidi,kteří dostanou rakovinu a nebudou mít co ztratit,bude celá škála...Přeji hezký den...
  • A do zahraničí zase maximálně do Bulharska?A ještě na státní povolení??Já když vidím tu čobolskou držku,tak je mi na blití!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jen doufám,že se neprosadí zákaz sázení na internetu i v našich tuzemských sázkových kanceláří!!Asi komoušskej čobol chce,aby se vrátil čas před rok 1989!!LIDI,BACHA NA TO!!!
  • Vážený pane a co jste změnil za 20 let členství v ODS vy?Když jste sám a znechucený odstoupil?Ono to H---o bude zřejmě na více frontách.A pane bývalý starosto,ve slově bl*ý se píše tvrdé y,ne měkké,nebo že by starosta nemusel umět pravopis??Já sám se přiznám,že mám občas v pravopisu hrubku,ale nebyl jsem starosta a nebyl jsem 20 let v ODS!No jóóó,no!!Tak už to chodí!!
  • važený pane,po blbích řečech a lidech bylo vždycky H---o.
  • Lidi,to myslíte vážně?Vám nevadí,že z jídla udělal nejedlé sra*ky?Kostelecké uzeniny,kde není žádné maso,jen rozemleté kosti plné chemie?Olmu už bych si nikdy nekoupil a to je jen malý příklad a hlavně je to jen začátek!Že je všude řepka olejka,která dělá lidem zdravotní potíže?Vždyť za chvýli budeme žrát vlastní ho*na!!!
  • ZRÁDCE!!!Takhle zradit pravicovou stranu,to není moc rozumné!!Výte co?Zavolejte mi a já vám udělám výklad!!
  • Změnil jsem pane Babiš názor!Táhněte zpět na Slovensko!!
  • Naše jediná naděje a skoro už poslední,je pan Kalousek a lidé okolo něj,protože když by i on odstoupil z vlády,tak už tam zůstanou jen Babišovci a bez pořádné opozice by nástup k totální moci nebyl žádný problém..Ač se mi to neříká snadno!!VIVA KALOUSEK!!!!!!!!
  • Tvl,já nestačím zírat.Na tebe Urban jsme tu čekali!!!Buď vám na stará kolena přeskočilo,nebo jste změnil orientaci!!Přeci je Andrej mladé masíčko,to joo,ale vy,tak 20 let poctivý kulíšek??
  • A doufám,že je vám jasné,kam s těmi 30 členy můžete táhnout??!!Dělají se tam hemeroidy,malá nápověda..
  • Podle tvé fotky bych řekl,že koblížky papáš často *1*
  • Urbane,Urbane!!!Že si taky dostal koblihu na cestu zpět na Vysočinu??!!
  • A to je zajímavý!
  • Pane Babiši byl jsem jedním ze zakladajících členů ODS v Jihlavě po 20 letech jsem odešel.Vždy jsem se snažil chovat pravicově já i moje rodina vždy volili ODS.To co předváděla ODS nejenom na celostátní politice ale i na lokální na to se už nedalo dívat.Ukončil jsem členství a se mou asi 3O dalších členů.Jsem Vašim příznivcem a moc Vám fandím.Věřím že se nenecháte odradit,Kalouskem a celou tou zkorumprovanou Odeskou.Mohu Vás ujistit že Vás budu volit i moje rodina i mí přátele.Přeji Vám hodně zdraví a síly ve Vaší nelehké práci. s pozdravem Josef Urban Dudín 86 58805
  • Kdybych byl váš lékař já,jste zavřený hluboko pod zemí a nechal bych roztavit klíče,bez možnosti návratu do společnosti,tak buďte rád,jakého doktora,zatím,máte!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit