Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Druhý nejbohatší český občan.
  • Pan Babiš je druhý nejbohatší čech po Petru Kellnerovy a nejbohatší slovák
  • A teď za tohoto chráněnce M.Zemana zaplatíme Čapí hnízdo.My všichni.
  • Pan Babiš je podvodník,který vydělal své peníze nelegálně.V zahraničí by byl už dávno zavřený.Patří do vězení.Babiše nemá rádo hodně lidí.Je to podvodník a tunelář.
  • koukam ze je tu samy chytrak,byvaly komunista a socialni demokrat,sranda cist si vase komentare,vy ještě zijete za komunistu,co
  • Moje babička byla tak velká vlastenka,že měla v oknech patůnie červené,modré a bílé.O B.a Z.by nejspíš řekla,že je to jedno houno.A zase by měla pravdu.
  • Estébák Bureš a soudruh Zeman jedno jsou.
  • Asi v Česku.Bohužel.
  • Babiše nesnáší více lidí než Zemana. To je poznat i z výsledků voleb.
  • Tak Dami a Panove. Gdybi nebilo vse co sedeje tak od televize a radio ty vjetzi okolo pana Babise tak dokumentovano. Tak biste videli vse jinak.mimohodem je to jedno jednou bil svolen tak ho nechte uradovat.podivejte se okolo do sveta pani Meeklova prinesla Imigranti. A taky dal je v Vlade.Lidi nebudte orad zly nakonecosobne byste nebili onic lepsi.Dejte mu Chance po 4 letech se muzete rozhodnout opet na jinou Stranu.
  • Je horší než Zeman!
  • Snad se Bureše zbavíme,kdyby soudruh Zeman prohrál.M.
  • Doufám,že tato banda nedostane důvěru.A druhé kolo zásadní!!!!!!!!!!
  • Podle mě budou muset být předčasné volby. Pochybuji,že ta vláda dostane důvěru.
  • Ano,přesně.
  • Celá jeho famílie je prorostlá komunistickými prasaty, tak se není opravdu čemu divit!
  • Vždyť už jeho dementní fotr byl zarytej prominentní komouš, to jsou zkažené geny které se dědí z generace na generaci, snad jednou ta rudá generace vychcípá sama!
  • Přesnou adresu..
  • někdo, kde bydlí?!
  • já myslím, že se nám nediví, ale že se za břicho popadají, jak se může stát z tak hrdého národa i v dobách zlých (1939-1945, 1948-1989) banda kreténů na vodítku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší