Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1097 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážená paní,
    p.Babiš svými aktivitami zlikvidoval již spoustu takových, kteří se snažili postarat sami o sebe, tak si dejte pozor, ať nerozšíříte jejich řady.
  • Příspěvek STB "pro blbce", napsal patrně člověk ze stejné skupiny.
    Podle něj pana Babiše lidé volí jenom proto, že jsme zamindrákovaný národ a aby mohl uškodit druhým spoluobčanům. To je logika!
    Také podle něj Agroferty žerou jenom "tupý voličové". To je čeština!

Pane Babiši držím palce a nevzdávejte to.
    • On se nevzdá,z toho mít strach nemusíte.Vybyste se dobrovolně pustila svého koryta?Ten má ten čumák tak ponořen ve šrotu,že si ani na špičku nevidí z toho,jak lže!
    • Jak můžete slepě věřit Babišovi? Vám nevadí že jsme popelnice Evropy? Že Babiš zkur..l co mohl? Že kope pouze za sebe? Zvláštní..
  • Je jasné, že tady může napsat kdokoliv cokoliv. Ale máme přece svoje vlastní mozky a proto přemýšlejme ! Je před volbami a samozřejmě pánům nahoře se nelíbí, že jim leze do rybníčku někdo jiný ! Takže "začneme kopat a očerňovat a taky si třeba něco vymyslíme, jen aby to korýtko zůstalo jen pro nás". Horší už to být skoro nemůže, podvody, zlodějina, korupce, kmotrovské praktiky jsou již součástí běžného života.. Arogance, sebejistota beztrestnosti a výsměch poctivým pracujícím lidem... Zkusme to změnit ! Horší to nebude .... může to být jen lepší, v nejhorším případě stejné :-)
  • Babiš, to co jsem o něm četl na Wikipedii jsou jen pěkný blbosti.Kde je tam psáno že jeho otec byl u komunistů a že sám Babiš dělal u STB.Byl to udavač lidí a dneska se tváří že je skromný.U firmy kterou převezme se stanou 3 hlavní věci za 1:propustí se lidi, za 2:Zvíší se norma a za 3:sniží se plat v řádech tisíců.Tohle se stalo např. ve Vodnanské drůbežárně.A někdo taky tvrdí že je za vraždou mafiána Mrázka, dokonce jsou i důkazy ale lidi se bojí.Je to mafián a zloděj.
  • Nevidím důvod,proč by pan Babiš,neměl dostat šanci.Byl zvolen,lidem.
    Tak proč ho hned zatracovat.ČAS ukáže,zda mu jde o blaho"obyčejných občanů".
    • Paní Soudná!

Představte si, že tento člověk profitoval za bolševika tím/aspoň podle lustračního osvědčení/, že dával informace o druhém čl. a tím si udržoval svoji pozici. Pokud vám to připadá normální, tak jsme opět v Čechách, kde donášet na druhého je národním sportem. Je to takové"čisté" ubližování druhému. A takovým lidem chcete dávat šanci? Podle mne by takoví lidé neměli vůbec kandidovat. At si dělá svůj byznys, ale ať nám nestaví hodnotové žebříčky, které, si myslím, by měli politici stavět. Tam patří svoboda, která souvisí s pravdou...o sobě.. a tam je potřeba začít. Populismus je hrozná věc. A ne je pouze bourat. Prezidentská volba-myslím tu poslední, bylo také takovým lidovým hlasováním a jak to dopadlo. Máme opilce, lháře, manipulátora...Nemyslala jsem si, že to bude tak špatné...Tak byh se na lid moc nespoléhala. *16*
  • V úterý 13. prosince 2016 v pět hodin ráno byl v hale číslo 7 v mělnickém přístavu nalezen mrtvý muž. Byl jím Milan Sládeček, bývalý majitel firmy U Rytířů. Spáchal sebevraždu.

Podnikatel se seriózní pověstí se topil v dluzích. Jejich spirála se roztočila poté, co v roce 2010 prodal firmu na dovoz a zpracování masa Andreji Babišovi. Následně byl obviněn, že majitele Agrofertu podvedl, a postupně přišel o vše.
  • Dobé ráno pane Babiši.Bouchněte již do stolu a nenechte se již sebou vláčet.Jednou jste hnutí ANO vyhráli volby a ty různá obvinění jsou mimo hru.Nechápu proč si stále necháte sebou orat a urážet soudně stíhaný.Tento výraz by slušel jiným politikům.To co dělá ČSSD je ostuda v jejich řadách jsou na konci a chtějí všechno, nenechte si poroučet.S pozdravem J.
    • Estébáka Bureše volila pouze jedna třetina -pozor!
      • Ale i tu jednu třetinu může považovat za úspěch. I když teda jeho vláda nemůže být úspěšná.
  • v 1 řadě přidej zaměstnancům co pro tebe dělají a co dělají na stát a ne státním zaměstnancům co nedělají produktivního nic hamba nic víc
  • DOSTAL SE MI DO RUKOU JÍDELNÍ LÍSTEK Z POS.SNĚMOVNY NO TO JE ŠOK. TAK JEN MALÁ UKÁZKA
    Název pokrmu / Cena v poslanecké kantýně / Cena v běžné restauraci
    Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou /3,- /30,-150 g Vídeňský guláš, houskové knedlíky /63,- /145,-150 g Srbský vepřový kotlet, rýže /63,- /185,-Omeleta se sýrem, vařené brambory /34,- /115,-
    150 g Makedonský vepřový steak (šunka, hořčice, česnek, sýr) /62,- /185,-150 g Gratinovaná vepřová panenka (šunka, sýr) /78,- /205,-
    150 g vepřová panenka "Pireus" (sýr, balkánský sýr, koření Gyros /79,- /210,-150 g Kuřecí steak "Hawai" (ananas, sýr) /71,- /160,-
    150 g Kuřecí soté "Palermo" (uzená šunka, kečup, italské kořen/73,- /195,-150 g Kuřecí řízek smažený /54,-/ 160,-150 g Krůtí steak zapečený s chřestem /67,- /215,-150 g Krůtí steak s česnekovým máslem /53,- /165,-430 g Salátový talíř se šunkou a sýrem, pečivo /35,- /120 Tatarská omáčka /4,- /20,- Ďábelská omáčka /4,- /25,-Brambory opékané /6,- /35,-Brambory hranolky /11,- /35,-Brambory zlaté /12,- /40,-Bramborové roští /8,- /35,-Rýže dušená /4,- /30,- Káva Presso /6,- /25,-Káva turek /6,- /25,- Čaj černý /3,- /15,- Kofola 2dcl /7,- /25,- Pivo Gambrinus /7,- /30,- FAKT PĚKNÉ
    • To se dalo cekat,ze nase cunatka budou papat kvalitne a levne.V této zemi je všechno obracene.Vratili jsme se tak o dve stoleti zpatky.Je to jako v dobach kdy vladla slechta,mela se dobře a ostatní chodily o nuzacke holi.Tak at nam cunatka pekne tloustnou.
  • Jako malá jsem měla ráda pohádky,vždy zvítězil dobrý,ctnostný a hamižný a zlý byl potrestán.
    Nenávidím nespravedlnost,chamtivost,bezcharakternost a tento pán to splňuje ve všech bodech. Za hranicemi se nám smějí,že nám vládne zločinec,ale tady s tím nic nikdo nedělá,všichni se ho bojí jen proto,že má peníze a "moc" všechny si kupuje. Někomu dá milionek, někomu stačí kobliha.
    Tahle zem není demokratická,kdo má úspěch toho okrade a sežere,vyždímá a vysaje. Není tu svoboda ani spravedlivost. My jako občané musíme ctít rozhodnutí soudu,prohrál si?Tak plať. Ale pan B. nemusí nic. FZ se rozhodne zničit a vyždímat firmu,soud nezmůže nic. Jsou tak pitomí a nenažraní až to do očí bije. Co mají z toho,že firmu co dlouhá léta platila daně vykradou ,když zničená už jim dalších x desítek let nic nedá??To tam sedí jen hlupáci? Já nejsem ekonom,ale logika mi slouží dobře.Babiš ještě před tím než odejde z politiky,(jak už nedávno řekl) všechny vyždíme a pak mu bude fuk,že stát na tom bude hůř než kdysi. On žádné peníze vracet nebude. Nechci vidět jak to tu bude vypadat za 10 let. *9* *10* Prostě mega tunel.
    • Milá slečno Lujzo ,či paní , určitě jste viděla to, jak se chovají dinosauří vlády 25 let zpětně. Takže je pro mě milejší když bude krást jeden , nežli by kradli všichni. A také když jeden klepne pořádně přez prsty všechny ostatní podvodníky , než kdyby všichni ostatní klepli toho jednoho , který se jen svezl na jejich zákonech vytvořených pro jejich platící kamarádíčky. Ti co nejvíc řvou ...Kalousek a Sobotka , jsou Ty potrefené husy. Kdo vymyslel korunové dluhopisy ,Kdo schválil neskutečné dotace na solární energii, kdo schválil dotace pro čapí hnízdo, kdo prodal OKD za jednu desetinu ceny?! Babiš je podnikatel a Ti prostě využijí příležitosti...jenže se mu nechtělo z té využité příležitosti platit desátky šmejdům. Proto po něm jdou jak slepica po flusu. A když po něm začli jít až až votravně , tak se začal bránit. Že vymyslel EET?! ..prosím Vás , nevím proč někoho uráží to , že má poctivě doložit , že nešidí. Prý se na něj stát kouká jak na zloděje .. To by potom mohli říct všichni... i poslední cestující ve vlaku , či tramvaji...kde taky lidem nevěří a chodí tam průvodčí , či revizor. Já znám podnikatelů ze svého okolí jen pár , ale všichni jezdí v luxusních automobilech , jsou za rok 5x u moře a 10x na lyžovačce v alpách a dycky nejmíň na 14 dní. No a přitom když se baví mezi ssebou o placení daní , tak jsou vždy na nule a nebo v mínusu. Taky zaměstnancům platí 13 000kč ofiko a pak dalších 10 neofiko. To Vám připadá normální?! Mě nee. To není rovná konkurence...to je prašivina.
      Stát se přece musí řídit jako firma ...tvořit kapitál a z něj má stát a jeho zaměstnanci profitovat. Dobrá firma se stará i o zaměstnace kteří mají různé hendikepy ......,Když prostě má z čeho, protože má ten kapitál který ostatní zaměstnanci vygenerovali další nerozkradli...viz Kalousek a..Sobotka.
      • Já se živím sama a rozhodně si nevozím zadek v žádné bouráku ani nejezdím na žádné dovolené do alp a podobně. Nejsem v práci jen 8 hodin denně a pak nesedím u piva v hospodě (nebo u lahváče doma). Každý měsíc musím zaplatit sociálku ,zdrávku, hypotéku a je jim fuk jestli jsem něco vydělala nebo ne. Když se mi daří a mám se líp,tak mě hned okolí pomlouvá. Už neviděli časy,kdy jsem neměla skoro ani na jídlo a chodila v ošoupaných botách. Není to med. Zkuste si sám podnikat a uvidíme jak Vám to půjde, když máte tolik chytrých keců a myslíte, že jste studovaný politolog a ekonom.
        Ale to vše je prostě česká nátura,neví o tom vůbec nic,ale chce poučovat. Jestli se myšlení zdejších lidí narozených za komančů nezmění a budou stále krást (ano, myslím i pracující lid) tak se tu bude vždy závidět a budeme stále žebráci. Máme co nabídnout, ale ti co chtějí jsou ždímání, zesměšňování nebo prostě sedí doma na zadku a stěžují si.
      • Ubohé Petronile,stejně jako vaše čeština.Tak začněte podnikat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit