Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P. Babiš
    1. dvě smeny dva lidé ? ( není to opravdu málo )
    2. povinosti každého jsou: Uklid,Mazač,Zamečník,Klempíř,Svařeč,Elektrikář a Silomistr
    3. To vše jen za 75 Kč bruto za hod .

Uvědědom tesi prosím že už jseme oba na pokraji všech sil.. Není možné si ani vybrat dovolenou ... Děláme na doraz a tim pádem se taky musí chybovat ... Můj kolega nedávno spadl ze štaflí a má zlomené dvě žebra .. Marodí a tak tam jsem na dvě směny sám .. Nevím jak dlouho to vídržím...A to jsi každej ještě na mě otevře ústa ...
    Bylo by lepší se sejít a popovídat si...
  • Pan Babiš dnes lhal. Řekl do televize, , Nevedl jsem agresivní kampaň, , lhal vedl.
  • 810-297
    Fandím Vám
  • Andrej Babiš je jen průměrný politik a druhořadý podnikatel.Není to žádný princ Nikolai!!!!!!

Prince Nikolaj of Denmark majetek 300 miliard dolarů.

Babiš jen 3,3 miliard dolarů.

aby bylo v tom konečně jasno!!!!!

zdroj:google.cz

• Vážím si úspěšné lidi. K úspěchu člověk potřebuje dobrý rozum a navíc, když je někdo za vodou může politiku dělat jako koníčka a ne jako byznys. Uvažuji, že ho budu volit.
  • Babišku,ty jednou narazíš a nebude to na smrtelné posteli,ale mnohem,mnohem dříve!!!
    • JO, to doufám, že narazí. Je to darebák, myslí si že může skoupit celou republiku. PRYČ S NÍM
      • S tím se počítá...
    • Boží mlýny melou!!
  • Měl byste odstoupit nebo o pustit vašý firmu toje střet zájmu
  • Jste vzácný a přímí člověk i když jsem volil čssd jste můj borec a moc vám i panu zemanovi držím pěsti děkuji že jste malí živnostník J.Š.Varnsdorf.
  • Jako pravicově zaměřený - nechci oslovovat ČSSD.
    Pane Babiši, zajímal se někdo ve vládě,jestli výbuchy ve Vrběticích neměly zakrýt manko ve skladu a jestli už není část zásob ve skladech mafie?
    • Znal jsem Urbánky v jednom okresním městě a byl to komunista ,který si monko nikdy nepřipustil a vždy mu musel vytvořit zisk šéfkuchař i výčepní s křetstanskou pamětí na dobu kdy ministroval k veřejné bezpečnosti pohoštění jídlem i rumíkem s kávou v provozovně Raj kterou mu soudruzi svěřili i po prověrkách v roce 1969 .
      Urbánek člen vlády UV Ksč pocháel z dalšího městečka kde se zbrojilo a zásobovalo arabské státy více jako z Vrbětic většina národy nic jiného nedalala jen munici a zbraně ,přebytek zbraní nastal po odsunu Sovětských vojsk a sklady byli nacpány jak nikdy předtím,obvzláště když vyrazili všechny co tam pracovali a rodiná politika bratra Luxe ovlivnila všechny straníky co si vytvořili rodiné firmy i v MInisterstvu obrany ,rozhodně to nebyla mafije ale velká rodina pana Kalouska a Mráze co ráda přispěla na obnovu kláštera a byli rádi když dostali dotace na zrušení staré munice,kdy se stalo opět předmětem obchodování s získanou hmotou něčeho,neb Nato zakazovalo prodávat jen hotové zbraně a munice,nikoliv suroviny hmoty k výrobě.
      Všichni zainteresování v rodiném podniku Ministerstva obrany se měli velmi dobře v kancelářích si hověli dostli nová německá auta tak co té rodině scházelo ,jen lidi kteří by pracovali .
    • To došlo každému, že to nebyla jen nehoda *3*
  • Dobrý den p.Babiš .Fandím Vám a jdu Vás zase volit.Můj muž nikdy nevolí,ale když Vás viděl ve včerejší předvolební debatě sedá do auta a jde Vás podpořit.I když jsme důchodci a do Brna to bude stát 500 Kč vy nám za to stojíte.Přece to nenecháme takovým ,,,,,,, co nic v životě nedokázali. Já mam zkušenost s Vaší firmou z Brna a vím že jste slušný člověk.Nenechte se otrávit a bojujte za nás. Děkuji moc a už jdu volit.
    Dagmar Dvořáková.
    • Nechápu jak někdo da 500 Kč za voleni!'i když ano a babis stejne vyhraje 1 hlas ten vas je k ničemu!
    • Milá Dášo z Brna, skočte si cestou na vyšetření jestli vůbec máte svéprávné právo volit, mám značné pochybnosti!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit