Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Změnil jsem pane Babiš názor!Táhněte zpět na Slovensko!!
    • važený pane,po blbích řečech a lidech bylo vždycky H---o.
      • Vážený pane a co jste změnil za 20 let členství v ODS vy?Když jste sám a znechucený odstoupil?Ono to H---o bude zřejmě na více frontách.A pane bývalý starosto,ve slově bl*ý se píše tvrdé y,ne měkké,nebo že by starosta nemusel umět pravopis??Já sám se přiznám,že mám občas v pravopisu hrubku,ale nebyl jsem starosta a nebyl jsem 20 let v ODS!No jóóó,no!!Tak už to chodí!!
  • Prosím voliče aby nevolili Ano.Prosím volte jiné strany!

• Proboha, Kocáb by měl vypravit vlak Slovákům. Už má zkušenosti
  • dnes mě potkala ta největší radost, že jste vyhrál volby pane Babiši, moc Vám fandím, jen vydržet, protože takový chemik na Vás absolutně nemá. Podřízl si sám větev pomluvami na Vás. Je vidět, že lidi to nezajímá. Snad půjde brzy do pryč. Jinak to může TOP O9 zabalit. Moc Vám držím palce a vydržte. Je nás hodně, co vám fandí.
    • Gratulujte si....

http://www.lajkit.cz/zpravy/item/474-sdilejte-drive-nez-babis-poda-pokyn-k-cenzure-unikle-informace-z-prostredi-tajnych-sluzeb
  • Naše Republiká potřebuje STO Babišu
  • Budu stručná: Moc Gratuluji!!! Pokud však zůstane hejtmanem Ústeckého kraje pan Bubeníček, klesne účast voličů v našem kraji i příští volby a já budu mít problém koho volit. Moc Vám zatím důvěřuji a určitě je nás víc, ale pan Bubeníček si důvěru nezaslouží. Přeji Vám mnoho úspěchů.
  • U Babiše nejde o blaho národa.
  • Místo koblih nesmyslné letáky pro blbý a nekonečný příběh jede dál..
  • Celníci a prostitutky písmo svaté Apoštol Matouš neberte více než je stanoveno rostě i klávesnice hapruje armáda hýčí penězi na lety vrtulníků do Slavičína ale vybch munice již byl připomíná to Santro Pea a mysl četníků nebo armády snd pyrotechnici mohli být ubytováni v Luhačovicích a Anna Geislerová jim měla servírovat jídlo a kaf a pan Vetchý mohl dělat šofera a vozit j autem do Vrbětic ,vrtulník je jen hýření ministr Babiš jjim má zastavit platy armádě neb ten bordel vytvořili na Ministerstvu s těmi sklady munice.
    V Chcholné srazilo německé luxusní auto kočičku ojediněle hezkou bílou s puntíky rezave orande hrůza ještě vidím jak ležela s otevřenými kukadli zářili ale slovenští skopčáci v Mercedesu ani nezastavili aby ji dali stramou silnice.
    Oproti tomu je kontrola pana Babiše jen stupídní bulvár neb Babiš nemá miliary ale banky co mu vytváří pompéznost snobů rukaruku myje a za Babiše rozhodují jiní neb nebere ani plat ale má z čeho žít,kdežto mně ti čeští zmetci zavřeli že jsem upozornil na dlužníky v systému není obdoby v Evropě a diference Kvitové je trapné Wimbledon s Angličany když ve Franciji si ani nevrzla i s Berdchem.
    Peníze mně dluží liddddddé anemám firmy ani eponikám jsem notrmáln občan a socialní dávky mně nedáváte v žádné formně neb netopím plynem vy debilo první musí mět pníze ale defakto nic nevracíte jen důchodcům dvojité dávky na bydlení a ještě důchody to je matematika pane Babiši CO?

Brachtl
  • Babiš vydělal své peníze podvodem,je to zloděj a estébák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit