Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš je větší zloděj, jak všichni dohromady!!! *16*
  • Pane Babiši,vážím si vás,který politik zaměstnává tolik lidí co Vy,když jsem přišla o práci vytunelováním našeho podniku,skončila po padesátce na pracáku,to ponížení nepřeju nikomu.Potom rány české demokracie,maminku pustili z nemocnice,nic nenašli,druhy den,ochrnula,vykradli chatu a podpálili,můj manžel spal v podkroví,uhořel,můj bráška byl přepaden,,zbit a umřel na podchlazení,ma dcera přítelí pomohla,vzala si půjčku na zaplaceni jeho alimentů,poté ji opustil a má jediná životní láska ukončila život skokem z okna.Neoslavovala jsem 17.listopad,před rokem 1989 nebyla nenávist,byli přátelé,kteří nezradily,a proto si Vás vážím,dávate lidem jistotu práce aby mohli důstojně žít.Prosím,zeptejte se za mne pana Kalouska kolik lidem dáva tu jistotu on,žiju s příjmem 6 500,-,důstojně a nestěžuji si,nikdy jsem nebrala sociální výhody i když jsem pečovala tři roky o těžce nemocného tchána.nenechala jsem ho v nemocnici,tchýně,spíš maminka taky skonala v mé náručí aniž bych něco požadovala od státu,a pak slyším,co všechno dokázali předešlé vlády,vy jste to dokázal,dát lidem,které zaměstnáváte,jistotu,být,člověkem,který nepřežívá,ale žije,dík.Vierka Schwarzová České Budějovice U Trojice 31
  • Pane Babisi strasne vam fandime na Uherskobrodsku pekne se vas posloucha kdyby to dobre klaplo tak se priblizime zapadu ne jak Klaus rek po revoluci ze za 20let dozenem Rakousko a zatim jsme v pr....Zmeni se renta u armady nebo prispevky na bydleni u armady i kdyz jsou dom.Nebo podivate se na lichvu popr zakonem je donutite snizit uroky .Mozna me nikdo neodpovi ale takove veci zajima vetsinu obyvatel hned by se usetrilo .Mam plno otazek a kdyz me nekdo odpovi tak napisi vic navrhu obcanu.Dik Hynek
  • Martin Dyntar:souhlasím s tebou.

• Andrej Babiš čisté jmění:3,6 miliard dolarů.

• Andrej Babiš má obrovskou moc.

• kdo umi ,ten umi
  • Děkuji za to že jste ho volili!,jsem učitelka takže mi přidají mám doma dvě děti děkuji!
    • Paní učitelka já jsern ta danielaa siplkova z 4a a vy mw učítee na matiku a vitvarku jste to vi
    • Paní učitelko,on přidá učitelům proto aby neodešli ze zaměstnání ucitele a děti maj teď každý a nikdo na nás nemyslí ale na učitele Myslej hlavně!
    • To je moc krátkozraké paní učitelko.Doufám,že neučíte moje vnučky.
  • Pany usitelko odepidste prodsym i kdiz neodepidsete já to řeknu ó hodinje v itvarki nebo matyki
  • Pane Babiši jste jediní dobrý člověk ve vládě jinak jsou to supi nic jiního, já vím není to lehké ,ale kdyby byli všichni takový jak jste Vy ,bylo by Čechách dobře.Jenom že sám mezi zloději nic nezvládnete.Omlouvam se za pravopis, nemám České školy.Pane Babiši držím Vám palce,Máme Vás moc Rádi,jste upřimní človek.
    • Evžene,Evžene..Facku a šup do sprchy..Možná by stačilo i nějaké to silné kafčo,ale facka s razancí je přeci jen lepší!!!
      • A jistější!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit