Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebude to jako "veverky?" Ty také chtěli vymést ty staré nešvary a jak to dopúadlo?
  • My jsme dávno multikulturní země kde je to samej Rumun,Bulhar,tatar,úkáčko,půlka Asie a odpad Evropy.Tady je to dávno zaprodané a žádnej bača na bílém koni to nespasí.Naopak zasadí KO úder.Země oplývající chemií a řepkou olejkou.To se máme opravdu výborně!
  • pan babiš se snaží určitě oto aby česke podniky nešly do kopru,vubec mu to podnikaní nezavidím 18.000 zamestnancu -to už je oříšek uhlídat,mýt je česka vlada tak už jsou davno v haj..u,butme radi že platí 10.000,jsou podniky kde platí 8500 kč za 2smený provoz *13* ,nebude dlouho trvat a tenhle český sistem se finančně sesipe *9* ,a prachači budou nadně jako klasický delník, na každou zlodejskou -,,,- se vaří voda *12* *1* .
    • kojote, jsi Čech nebo jsi pouze nechodil do školy?
  • UCTIVÝ POZDRAV P. ING. BABIŠ,
    byl jste dnes v Prostějově a jste opravdu úžasný, upřímný, skvělý člověk,chtěla jsem Vám to říct osobně, ale nedokázala jsem to před davem lidí. Jsme malá rodinná stavební společnost a budeme stavět klientovi, který s Vámi obchoduje a zná Vás osobně a mluví o Vás jen v superlativech - to jsem chtěla říct i veřejně. Budeme Vás celá rodina i firma volit a přeji Vám moc a moc úspěchů. S úctou k Vám a Vaši práci Vás moc zdravím Nováková *2* *14* APB
  • Pane Babiš, já Vás obdivuji, po zhlédnutí Máte slovo je mi ze všeho špatně. Musíte to dotáhnout do konce. Držím palce. *3*
    • bodejť byste za koblihu neházela sympatie a už jste ochutnala jeho rybí polévku?!Ještě že blbost nenadnáší,to byste vzlétla,i kdybyste byla přikována za obě nohy kůlem dva metry zaraženým v zemi!
  • kveta55

do bri den pane babiš ja se na vas obracim pan exekutor mi zablokoval učet kvuli vojenske pojištovne a ja mam přitom všeob ecnou pojištovnu a k dyž mu volam tak stale se oziva že hovoři ja jsem na voziku a nemaA  KDIŽ JSME TAM BYLY V DEJVICICH TAK SE ZAPŘEL BYLO NAS TAM VICE m ani na leky jak si to muže dovolitjeho jmeno jepodkonickya čislo jeho telefonu je 255702060 A KDYŽ JSME TAM BYLY V DEJVICICH TAK SE ZAPŘEL BYLO NAS TAM VICE DEKUJI ZA VAŠI ODPOVED ME JMENO JE KVETA VYSKOČILOVA  HAJŠLOVA VELICE SI VAS VAŽIM

• P.Babiši mate hodně tak schopných lidi na křesla ministrů jako je p.Ťok.
    Buch a všichni svati chraň tuto republiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Je dobře se podívat i do vlastní řad.
  • jeee jeho sem potkal na namku brandysa
    • Tak si mu ho mohl pěkně pohonit vole!
  • Už bylo dost Kalousků, Sobotků a jim podobných, kteří tady nechali rozkrást republiku!!! Volby jim to spočítají. Jsem zvědavý kam pak Kraďousek zase přeleze. Jen mi vadí, jak nejvíce v tomto státě brečí Ti co mají největší platy (doktoři, učitelé, policie a hlavně státní uředníci). Pane Babiši víte vůbec kolik platíte zaměstnancům ve svých firmách? Asi ne. Chtělo by to taky dát něco ze svého (však Vám na to vydělají). Jsou to směšné platy. Přesto Vám dám hlas, aby ho nedostaly Ti co nám už dokázali co už ,,dokázali´´.
    • Doučte se češtinu,vystudujte střední,vysokou a běžte léčit,nebo učit....Každý má tuto možnost.Jó závist,to je s......
      • To není závist, to je holý fakt.
  • 225 cm neměří asi 165-170 cm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit