Přejít na výpis diskuzí

Andrej Babiš

OSOBNOST 31.12.2006 
1093 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.facebook.com/spotboxlive/videos/781894128524402/?pnref=story
    I TOTO BYSTE MEL VIDET TOHLE BYL, PRVNÍ PLOT KTERÝ PŘELÉZELI
    VIDÍTE TAM ŽENSKÉ???,
  • stanislav.trkola
    Jsem přesvědčen,že horší to být nemůže,to co předvedli pánové-soudr,
    Klaus + Zeman Jak si rozuměli v Opo Smlouvě,jejich spolupráci vidíme dnes
    jak jsme spokojeni. Proto souhlasím s jakou-koliv změnou.Z toho plyne jak
    se oběvují pomluvi!! Že máme presidenta ,který také byl komunista nevadí?
    Že p.Klaus i jeho manželka mohly studovat na západě to nevadí,včetně financování jejich pobytu.Ani na jednoho není k nahlédnutí žádný záznam
    o vedení svazku STB ??? Pro mladčí občany Oba byly zaměstnáni v úřadě, který byl vede ÚV KSČ
    • presne tak ... vsichni politici, co jsou tam, je jen banda prevlecenych komunistu, kteri skoro 25 zneuzivali nasi duvery, a to co predvedli je trestuhodne ... *16* *16* *16*
      • No je to spíš tak, že to jsou lidé ambiciozní, kteří jsou přesvědčeni o svých kvalitách a neomylnosti.. Určitý druh deviace. Tak za každé doby lezou nahoru s malými výkyvy. Někdy někoho udáte, někdy vstoupíte do správné strany. Jindy spolu upečete dobrý kšeft....
  • Omlouvám se, chtěla jsem napsat "konverzovat slovensky"
  • Pane Babiš každá politická strana by měla mýt svůj politický program. Máte jej? Jestli že ne možná, že bych se Vám hodil. Lidé přece musí vědět oč Vám kráčí.
  • Zdravim Vas pan inzinier *1* pisem Vam z Vasho rodneho mesta a ako vedecky pracovnik ponukam participaciu na zaujimavych vyskumnych projektoch s moznostou priamej a rychlej aplikacie vo Vasom Agroferte. Ak sam nemate na to cas prosim odovzdajte moj kontakt niektoremu z Vasich kolegov zameranych na ochranu kulturnych plodin proti hubovym skodcom. Zdravi zam_m@hotmail.com
    • nežebrej tady a koukej makat bído !
  • Tak se dívám že darebáky střídá lotr nejvyšší kategorie, jasnej estébák!!!!Komunistická sv.ně!!!
  • A ať se ten s..č přestane navážet do Kalouska!!! Sice není ideální, ale je aspoň Čech! To si necháme od zasranýho Slováka diktovat podmínky? A další slovenská d...a je na Magistrátu? Kdy to jako skončí?!?! Myslela jsem, že už v 1993!!!!!!
    • Po přečtení vašich nechutných příspěvků si slušný člověk musí akorát odplivnout!
      • No to snad dělaly zapálené soudružky?
        • Netuším, co dělaly zapálené soudružky, ale je mi celkem jasné, co dokážou Kalouskovo přisprostlé, fanatické propagátorky. Vypadá to ale spíš na jednu tetu v několika přestrojeních.
          • Martino ty budeš kund@ non plus ultra.Bačové na tebe čekají blbko
            • Už to nehul...........
            • Ty jelito z nemanic,ty inteligenci nemáš určitě.Inteligent vypadá jinak a netláchá na přihlouplých diskuzích a jde si po svém.Ty spíš budeš zamindrákovaná frigidní kund@ které slovo inteligence vysvětlila Jituna od sousedů..Takový mám nejradši..Hezký den bude,až se blbům rozsvití v makovici..
            • Pozoruji, že vaše sprosťárny nám pěkně nabírají na obrátkách, naštěstí mne urazí pouze inteligent. Jenom se prosím vás nezalkněte, každého, i kyž hloupého voliče by byla škoda. Pěkný den.
            • Oprava:neví
            • Miluju uhlazený morální kecy od někoho,kdo se tu sám pouští do diskuze a kdo přitom ani nevý jak se věci mají.Kdyby blbost nadnášela tak Martinka se vznáší jako holubička..
    • Ano brzy budeme posílat kontrolní hlášení soudruhovi Burešovi kolik jsme vypili piv.....a o čem jsme u nich mluvili.Ale co ve státě,kde i komunisté nejsou mimo zákon.V.
  • Konečně je tu ta nejlepší vláda jaká jen může být. *4* *14*
    • Jako tou nejlepší vládou myslíte Babiše!?,no to asi těžko!,hm,idioti směju se na vás!
      • Myslíte Adolfa a Klementa?Vy vole!
  • Ti nchytráci co Andreje pomlouváte, jste fakt ubožáci. *1*
    • A ty jsi dementt který by mu ho hulil, až by se mu z uší kouřilo!
      • že ty budeš hullibrk z gauče kde si vychutnáváš Bráník z plastu a libuješ si v tom, jak krásně Bureš všem zavařil? Ale ty vemeno, ty z toho budeš mít jen vzpomínku na koblihu a v kapse stále stejné howno! Ty hňupé..
  • Andrej Babiš škodí této zemi,ať si jde dělat politiku na Slovensko!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit