Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro zpěvačku

Aneta je vynikající zpěvačka. Je to taky velmi zajímavá žena. Ani krása jí nechybí. Je prokazatelně úspěšná. Čau.
  • FITNESS TYRAN

Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN
  • Fanoušek pipiny

Nemáte na tu pipinu email? Jak to ta šmudla mohla vyhrát? Proč ji není dnes slyšet? Vyhrála díky pár šulinům, co neví co s prachama.... Mohli tak utrácet v debilní soutěži, a podporovat všiváky za debilní hlasy!!!! Proč tak rychle zhasla???? Opravdu je český národ tak tupý?????? Linda Finková a Markéta Muchová - to jsou zpěvačky!!!!!
  • ko

Máš pravdu. Nemůžu psát příspěvky ve 04.30 ráno. :))
  • :)))

Tak dík. :) Už jsem čekala, že na mě budeš zase křičet. :) Asi ano, mužeme pouze říkat, že se nám někdo líbí nebo nelíbí a nemáme právo nikoho hodnotit. Takže, sorry Aneto.
  • Máš pravdu neřekla promiň.Ale Anetu mám stejně radši než Martinu.Musíš ale uznat že není o třídu níž.Já bych řekl že jsou na tom pomalu stejně.Akorát že Aneta má hlas o trochu hlubší.
  • ????

O co ti jde? Nemůžu vyjářit svůj názor? A já jsem snad tvrdila, že bych líp zazpívala? Co to blábolíš?
  • Je to sice pěkné že ji nechceš urazit,ale jak už jsem tady někomu řekl.Nauč se zpívat jako ona a potom tu machruj že je o třídu níž s hlasem než Balogová.Neříkám že Balogová neumí zpívat je opravdu skvělá zpěvačka.Ale nedělej tu machry.To co Aneta zaspívá bys ty určitě nezaspívala.
  • Hej,na co tkový romány.Nestačilo by říct:Jsi skvělá zpěvačka,ale mohlo by to být i lepší.Co?
  • Anet, vůbec netuším, jestli

vůbec mrkneš někdy na tyto stránky. Snad ano. Víš, zajímalo by mě, jaký máš názor na zpěv Martiny Balogové? Víš, já ji fandila a promiň, ale myslím si, že hlasově jseš opravdu o třídu níž než ona. ( ale to jsou jen mé pocity a ani v nejmenším Tě nechci urazit). Víš, jseš zpěvačka a rozeznáš kvalitní hlas, tak bych ráda vděla, co si sama o tom myslíš. Nechci se Tě ani v nejmenším doktnout, byla to přece soutěž a Ty jsi vyhrála . Gratuluji, opravdu upřímě.Šárka Vaňková Ti opravdu nemohla konkurovat. Jseš opravdová zpěvačka. Nic méně si myslím (doufám, že mi to nemáš za zlé), ale Martina byla a je opravdu vyjímečný talent. Neuraz se prosím, ale měla to být ona, která beze sporu ukázala ten nejlepší hlas, který se u nás, v tak malé zemi vyskytne jen vyjímečně. Chtěla jsem jen vědět, co si o jejím zpěvu myslíš. Přeji hodně úspěchů v kariéře, ale co je důležitějš, a Ty víš, že to není fráze, ale hlavně ZDRAVÍ. Dala bych hlas Martině, ale Ty jsi byla hned druhá kočka, které jsem fandila . Joo, bylo to dilema. Věřím, že se nezlobíš, že jsi tak docela nebyla má favoritka, ale ještě něco. Víš, když zpívala Martina, opravdu mi běhal mráz po zádech. Ten, kdo trochu rozumí muzice, takový pocit už určitě zažil, že Tě zpěv zasáhne přímo do duše. Tak co, Anet, zkusíš napsat, co si o zpěvu Mariny opravdu myslíš? Věřím, že není mezi Vámi rivalita a budu si moc cenit Tvého názoru. S přáním všeho nejlepšího se s Tebou loučím. A pokud Ti čas dovolí, budu se těšit na Tvoji reakci. Dobrou noc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit