Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetka je ta nejlepší česká zpěvačka,kterou znám! fakt je boží a její písničky sou mooc super! hlavně je děsně sympatická, je to moc milej človíček a nejni namyšlená a podobně..jako ostatní celebrity! fakt ji mám mooc ráda =)
  • To jseš možná tak ty..
  • Aneta

Aneta je nejlepší!!!!!Žádná superstar se jí nevyrovná!!!!!!!!!!
  • Anetka Langerová

Anetka je ta nejnejnejnejnejnejnejelepší a nejskvělejší zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pozdrav

ahoj moc moc se mi Anetko libis a chtel bych tvuj podpis protoze si uplne super!!!a letos to na slavikovi Lucce Bile pekne natres!!!
  • ahoj anetko jdu na tvuj koncert do buchlovic u uherskeho hradiste a uz se moc moc tesim na to az te uvidim
  • To je celosvětoví hodnocení?

Jestli jo, tak jsi fakt goooooooooooooooood a jestli ne tak jsi taky gggggooooooddddd kdyby jsi mohla tak odepis papa
  • .........

ahoj anetu mam rád je zaujímavá a jej klip na voda živá je super i ked mohol byt lepší ale to by mohi byť všetky... si doobrá...mne sa zdá že si lepšia ako tá slovenská superstár.a ty sima vli zaujala tým ajk rozprávas a tak...mozem povedat ze sa pridávas ku mojim oblubeným spevákom. uvidíme či sa to nepokazí ... výhra je.. bud nápaditá a trocu extravagatná...
  • jen tak

ugrrh
  • Ahojky Anetko!!!

Ahojky Anetko,jak se máš?Jsi moje nejoblíbenější zpěvačka a v soutěži Česko hledá superstar jsem ti moc fandila a posílala hlasy a mám i tvoje cédéčko,které u mě pořád hraje.Strašně se těším na tvůj koncert na který pojedu.Měj se hezky a moc tě prosím odepiš mi na můj e-mail.Děkuji a moc zdravím!!!Ahoj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit