-
Anetě
Anetko už se těším na Tvé další Cd.Bude to moje třetí cd od Tebe.Mám i to první. Než si se stala superhvězdou a je skvělé.Ať se ti daři. -
pro Anetku Langerovou
Jsi vážně úžasnej človíček,kam se na tebe hrabou nějáké celebrity!!pap -
Pro Kristinu
Přidání příspěvku by mělo mít nějaký smysl. Přece jenom. Měj se fajn. Čau! -
přidat příspěvek
chci ji přidat příspěšvek ahoj -
Aneta rozhodně není namyšlený člověk. Myslím, že většině lidí to jasné už je. Zůstala nohama na zemi. :-)))
-
samozrejme ze aneta neni namyslena,narozdil od nekterych ostatnich celebrit...a vsichni co rikate opak tak asi nevite jak vypada opravdu namyslenej clovek...to aneta opravdu neni
-
Pro Anetku !!!!
Ahoj Anetko ! Jsi opravdu senzační a senzačně zpíváš a máš překrásné CD . Tvoje fanynka Martinka Riemlová -
Anetko,
Anetko moje,mám tě moc ráda a i když byl teď další ročník SuperStar,pro nás fanoušky budeš vždycky stejně nejlepší.Samo,že sem ti posílala hlasy.Ty si samozřejmě musela vyhrát,protože si nejlepší a nikdo se ti nevyrovná.Přeju ti hodně štěstíčka a úspěchů.Anetko,všichni o tobě říkají,že se z tebe stala namyšlená koza.já tomu nevěřím,nechci tomu věřit,to přece není možný.My dvě máme podobný život a nevěřím tomu,že bys dokázala být namyšlená.Nevěřím tomu a všichni co to říkaj,tak ti ať jdou někam.Jseš skvělá,mám tě ráda a prosím nezpychni!!! Pa,Tvoje Míša. -
Aneta je hezká žena. Má zajímavou duši. Je hodně inteligentní. Aneta je skvělá zpěvačka. U nás se aktuálně nachází na vrcholu. Její hudba mě nezklamala. Na své CD moc času neměla. Termín byl šibeniční. CD Anety je výborné. To se tedy obdivuju. Aneta je prostě šikovná. :-)))
-
rabis
ze zacatku jsem si myslela ze bude mit dobrou hdbu ale sklamala me,je jak strasak do zeli.