Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je geniální zpěvačka

Je geniální zpěvačka,má jedinečnej hlas dar od boha.Má voskovou podobu v síni slavných lidí. Dějiny ji po právu oslaví .Utíká před médii to je správné,utíká i před fandy a to není správné *7*
  • Anetko..........

Anetko neboj se anarchistů sice vyhrožují ale neublíží ti ještě jsme tady my tvoji fanoušci a my to nedopustíme!!!!!!takže se neboj a drž se pápápápápápápápápápápápápápápápá I Think Im Paranoid *3*
  • Anetka

Anetko mám tě mocinky mocinky moc ráda a doufám že nahraješ dost CD a budou ti vyhovovat ahoj bára *4* i třeba Křídla motýlý moc pěkná pisnička *4*
  • o jedné nudné holce

Dost nečekaně se v sobotním vydání deníku MfDnes objevil otevřený dopis adresovaný zpěvačce Anetě Langerové. Anarchistický aktivista Ondřej Slačánek v něm úřadující České slavici vytkl, že se 1. května letošního roku zúčastnila antikomunistického koncertu na pražské Letné. "Milá Aneto, máš moc. Zároveň je to tak, že moc má Tebe. Stala ses jedním z obrazů moci. Je hezké, že se snažíš zpívat bez playbacku, ale to nestačí," napsal mimo jiné Slačánek v dopisu. "Je třeba rovněž reflektovat svět bez playbacku, který Ti jistě ochotně poskytnou různí antikomunističtí či komunističtí bojovníci nebo kdokoli jiný, kdo z Tebe bude chtít udělat ozdobu svého příběhu a svého usilování. Tento playback se jmenuje ideologie: a v jistém smyslu je docela jedno, zda je "komunistická", nebo "antikomunistická"," zdůraznil anarchistický aktivista. *1* *5*
  • hojííííík

tak vás o5 zdravím.......pápá měj te se *3*
  • brej den!

tak vás zase zdravím!!!dlouho jsem tu nebyla...tak jsem se musela jít podívat!!!!!!! *4* *4* *4* mějte se pápá I Think Im Paranoid
  • ANETKA

Tak procítěně podané písně jak je dává naše Anetka je radost poslouchat. Celé mne to pohltí a nepustí ani na chvilku. Ani když je krátká pauza mezi písněmi. Stále ve mě ještě doznívá ta předcházející. *5* *3* *4* *14* *4*
  • Ahojky Anetko jsi fakt NEJ!!!! *1* *3*
  • anet langerová

je boží a je naše *14* *3* *8*
  • anetky

jasně máš pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!!měj se pá *14* *4* *4* *4*
  • anetka

je úžasná-miláček - zlatíčko *14*
  • holla všichni

jak se máte? doufám že sqěle jako já.....teda už tak sqěle qani moc ne,ale to nevadí, *3* joo to by bylo kdyby semka přívitala zase jednou Anetka!by byla hned jiná nálada! *4* no nic tak se mějte Anetka samozřejmě taky pápá Paranoid *3*
  • čauky

ahojík všichni jak pak se máte?já doufám že super jako já!a Anetko zas enám napiš *3* mějte se pápá *4* *4* *4*
  • Ahoj Anetko!!!!!!!!

Ahojky!!!Zpíváš nejlíp Máš nejnejnejhezčí písničky!!!!! *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *1* *1* *1*
  • Ahojky Ančo!!!!

Ani jak se máš!!!!! *4* *1* *1* *3* *14* *7*
  • wow

čabas! lidišky jak pak se máme? děkuji Anetce za pozdrav!!!!!!!přeji pěkný den!!!!i naší anet! pápá ! *4* *3*
  • Ahojky

Ahojky, jsem po dlouhé době opět tu a moc vás zdravím. Nějak to nestihám ....Doufám, že vám počasí nekazí náladičku . Všem strašně děkuju za gratulace k svátku .Je to opravdu krásný pocit ,když si na mne tolik lidí vzpomene. Celý den jsem byla zaplavena sms a mailíky Čusíííík I Think Im Paranoid *4* *4* Vaše Anet!
  • miláček

ty její písně jsou nadčasové,zkrátka se neoposlouchaj, znovu a vždy něco dají
  • aaaaaahoj!

zase píšu a jsem ráda že ji taky máte tak rádi jako já.....mig21 sorry jestli tam mám nějaký chyby ale já žadný nevidím.........*3* méně nechci se hádat jenom se omlouvam tak plomin a mejte se pápápá *4* *4* *4* *4* *4*
  • aneta jediná opravdová super hvězda

Rád bych znal odpověď na otázku, co je v jejím hlase a celkovém projevu tak neuvěřitelného a poutavého. Ne, není to hlasové mistrovství Martiny Balogové, kterým si ale Martina vlastně tak trochu škodí, neboť ji natolik zaměstnává a zavazuje, že už jiným prvkům v hudbě nepřenechává místo. U Anety zde funguje ale něco docela jiného - zvnitřnění, osobní výpověď a upřímnost. A v neposlední řadě také fakt, že Anetě to vše jsem schopen uvěřit. Vyhrála z mnoha možných důvodů. Ten, který tu vidím já jako nejdůležitější, je právě ona opravdovost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit