Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to má jako znamenat.

Cosito dovolujete nadavat mezi sebou a na Anetku.Mate vubec rozum co nebo vam něco přelítlo přes hlavu kdoto ma číst sakryš.
  • ale tak to teda prrrrr

hele lidičky nebuzerujte ji!!!VODA ZIVA je hit naporad...tak se tady mejte zatim pápápá *3*
  • Voda živá

Máte,slečno Aneto, ještě nějaký jiný hit než "Vodu živou?" To se pomalu ale jistě stává neustálým ohraváním dokolečka nepříjemnou odrhovačkou.Vím,že za to nemůžete,ale pokud tuto píseň vbrzké době nenahradí jiný hit pak člověk nabude dojmu,že jste se umělecky vyčerpala. To by bylo trochu brzo,že? *5* *8*
  • šlápla do h--na

až na to že jde zpívat tomu zfašizovanému davu na 1. máje a tím podporuje netoleranci a násilí, stejně jako Aneta- zpívá pod heslem "zabij si svého bolšánka" Re: Re: Re: běsnění v praze na 1.máje Autor: amálka [84.42.193.175] Datum: 03.05. 2006, 19:25 Anetku mám ráda, ale je zatím moc mladá na to, aby pochopila co se skrývá za ODS.ODS jsou právě Ti komunisti, kterých je třeba se bát (nikoliv těch červených, ale těch modrých) :o( Modrými kabáty to schovávají........podle mne jsou daleko horší než Ti kovaní.........Ti si na nic nehrají. Mají své ideály, ale modří vidí jen PRACHY a jdou přes mrtvoly
  • Pozor

Milá imaginární Aneto Langerová. Není pochyb, že talent této umělkyně je velmi výrazný na naše české poměry a docela s odstupem času, se to čím dále tím více potvrzuje. Obávám se však, že dochází pomalu , ale jistě na zabředávání této zpěvačky do určité napodobující se pozice umělecké či životní, která jak se obávám jí není zcela vlastní a je pouze spíše parodující. Každý člověk si chce projít určitou životní poutí, to je naprosto v pořádku, ale obávám se , že v hudbě v které se Aneta Langerová pohybuje, je taková rivalita, že pravé kamárádství je opravdu vyloučené. Aneto víte proč jste zvítězila???? Pro to, že jste byla a snad ještě budete originál a ne prozatímní kopie zpěvačky Dusilové. L.Dusilová je dobrá zpěvačka, ale naprosto odlišná /a hlavně takových hlasů je v ČR 90%/ . Lidi Vás mají rádi pro Vaší originalitu a krásný hlas a vůbec nepochybujte, že to nepoznají. Myslete srdcem a selským rozumem, vždyť máte za sebou svojí rodinu. Promiňte, ale Vážím si Vašeho talentu a proto to muselo ven. Talent máte jenom jednou. Aneto , pomáhat ODS je pomáhat modré totalitě.ODS nás přibližuje Rusku a vzdaluje západní vyspělé evropě
  • pochop to a uleví se ti

zklidni si hormony na někom jiným, u mě si přestřelila. díky Ty bráníš anetu ale ona o to nestojí.Jde si svou cestou a na nikoho se neohlíží.
  • qwzt

ty jsi strevo z hada ty hnupe!!!!!!!!Anetka je boziiiiiiiiiiiiiiiiiiSS a nikdy jinak!!!!!!!!! *3*
  • Anetko jsi super!!!!!Kdy budes zase mit nejakej koncert????????doufam ze brzo,ahoooooj:-)
  • seznam222

ty jsi myslim na konci!!!!!dej ji uz konecne pokoj! nebo budes off!!!!!!! *16* me uz stvou ty tvoje neustaly kecy *13* tak toho nech!!!!!!!!!!!!mejte se hezky pápápápápápápápápápápápá *14*(Anetka)
  • The end

Aneta je na konci
  • Ramazzotti is the Best!!!

Aneta je na začátku.
  • čauvečky

ahojik zdravim vas! jak pak se mame? ja celkem fajn a Anetko jestli jsis přečetla ten e-mail tak pls odepiš nebo se zblázním tak se mějte pápápápápápá(pár důvodů mám) *3*
  • tak to prrrrrr

Anetka je hodny tvor a nemuze za......prostě jestli ji budete nadavat tak uvidite!!!!!!!!! *10* a Anetka ma rada lidičky kolem sebe a co ji podporuji ma rada všechny svoje fandy!!!!!!!!!!!!!!!tak když se vám nelíbí tak si to strčte jinak sem to netahejte!.....nebo uvidite!!!!!!!!
  • ahojky

Jste fakt neuvěřitelný. Díky že jste obětovali někteří oběd pro tento chat a taky vám děkuju za váš čas tady . To vy jste ti kteří mě nafukují energií jako balonek..já jí zas musím posílat dál.... Ty záplavy jsou hrozný...ale to je tak když lidi omezují cestu vodě a myslí si že je voda bude poslouchat ta si vždycky najde cestu sama. Lidem který to zasáhlo přeju hodně odvahy. Tento mailík patří všem a zvláště je pro Petru Valkovou a Michaelu Fialovou . Ahojky
  • agitky

součást každého názoru je jeho schopnost prosadit ho...jak? To je na jeho zastánci.Aneta to dělá tak jak to dělá a uvidíme říkám já))) Vždy existovaly tři vrstvy....ta nejvyšší je kasta....prostřední je střední vrstva snažící se dostat na místo tý nejvyšší....spodní vrstva je ta, která se snaží ponížit na svou úroveň každého, kdo je něčím převyšuje, vždy je dobré ve všem mít pevné zásady a udržet si ve věcech určitou rovnováhu kdo chce od života moc,může ztratit úplně všechno a kdo chce málo nemusí dostat nic. Aneta si zatím rovnováhu našla. odpověď vždy dá budoucnost zatím velkou chybu neudělala.Aneto agitky né . To opravdu nemáš zapotřebí.Politika je ,uděláš čertu dobře ,odmění se ti peklem..strašně ti anetko přeji okolo sebe mít dobré lidi *9*
  • miláček

Aneto na chatu a opět zde jsi mě přesvědčila, že jsi super člověk .
  • Anetka

Aneto oslovila jsi mne zde i na chatu .Opět jsi mne přesvědčila že jsi super člověk . Mám tě rád. *14*
  • ahoj anetko mám tě moc ráa.si prostě nejlepší.byla bych moc táda kdybys mě napsala.tak pá a budu čekat! *14* *7* *3*
  • gfd

*5* *14* *7* *5*
  • ahoj

Napíšeš mi na email prosím prosím prosím prosím prosím jeden krátkej email. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit