Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky

Chodíš na chat ???????????????????????,,,
  • PRO MY FAVOURITE SINGER ANETKU !!!!!!

Anetko,jsi super!!!Jsi nejlepší!!Kdy vydáš nové CD??Moc ti fandím a posílám hlasy!Čau barča a napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš moc se těšííím *4*
  • přímo Anetce

moc mi to neusnadnuješ, mám o tobě referát do hudebky a nemůžu o tobě nic najít.ale jinak si super.mám tě m,oc ráda *1*
  • čusííííík

Ahoj, tak koukám, že je tady zas taková debatka ohledně mého psaní na netu!Nebojte se o mě! Všecko v pohodě...:). Každý názor je užitečněj. Četla jsem si odpovědi na můj poslední příspěvek a jsem ráda , že tohle forum neslouží k hádkám a urážení, jestli to tak můžu řícta za to Vám všem opravdu velký dík. Každý má svůj názor a určitě není na místě ho za to odsuzovat. Brzy se stavím. Já teď nemám čas, ale snad se někdy stavím na delší pokec!:) Mějte se!
  • Anetka je fajn

Anetka je fajn ,ale pozor na bulvár je nebezpečný.
  • Anca

Aneta je fajna zpevacka!!! MAm ji mocinky rada se mi libi jeji CD *3* *3*
  • Aneta langerová: a mylsíš že ti někdo žere že je to vona??? ta ani neví co je to net a ještě aby sem chodila a na něco vodpovídala....seš směšná *15*
  • Aneta je jedinecna!!!!

Ahojky Anetko,jsi fakt jedina holka,ktera dokazala prinest sem neco noveho a skveleho,chci ti za to moc podekovat.I tvuj bracha je skvelej,dobre se o tebe stara a je moc fajn,ze ho mas.Na Andelech ti to moc sluselo,nadherne jsi zpivala a opet pusobila prirozene.Mas krasny hlas,ja te moc obdivuji a preji ti at ti to co nejdele vydrzi.Na ty,co ti to nepreji se vykasli,protoze ti jen zavidi.Mej se moc krasne.Papa tvoje fanynka Miksak z Pardubic
  • Anetce

Ahojky Anetko!!!!!Chci ti říct,že tě mám MOC ráda a že vždycky budeš moje nejoblíbenější zpěvačka!!!!!!!!:-)Bud taková,jaká jsi!!!!!!!!Tvoje DVD se mi moc líbí(líbilo)!!!!!!!Jednou sem ti psala dopis a v něm jsem tě prosila o autogram,moc ti chci za něj poděkovat!!!!!!:-)Jsi opravdu úžasný človíček!!!!A za to ti moc děkuju!!!!Díky za to,že JSI!!!!!!!!!!Moc ti fandím a držím PALCE!!!!!!!!Ahoj a měj se krásně a brzo odepiš!!!!!!!!Tvá Kristýna
  • Aneto jednou bych si přála být jako ty.Zpívám tvoje písničky a docela mi to jde.Myslíš že bych to dokázala?
  • ffggf

kdo jí muže poslouchat takovou divnou blbou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pfu hnus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5*
  • Ahoj Anetko jsi nej nej nej a moc si te vazim tve hyty jsou k nezaplaceni stejne jako ty!!!!!!!!! *14* *14*
  • čuuus! Ahojky, zdravím vás! Doufám, že se máte krásně! teda, už aby bylo jaro, co?:) Chtěla bych vzkázat Betty.43, že moje image je taková jaká je, a rozhodně jí měnit nehodlám, já jsem já, chodím oblíkaná tak jak to cejtim a nevidím důvod, že bych měla svou image nějak razantně změnit....Mějte se krásně a pokud máte nějaké dotázky, tak je sem napište. Já co nejdřív příjdu a pokusím se na většinu odpovědět. Děkuju Vám všem ,za to že mě držíte, za to že mi umožňujete dělat to co chci a jak to cítím ,protože hudba je celý můj život .Jste boží ,skvělý lidičky a já vás opravdu miluji .Děkuju mockrát a mějte se moc hezky. Vaše Anet
  • Aneta

Jsi moc super gratuluju k ceně na týtý 2006 umíš nádherně zpívat a držím ti palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3* *1*
  • Anetko jses jedina a nejlepsi gratuluji k viteustvi to jenom dokazuje jaka si jses proste nej a jen nej na tebe nikdo nema tvuj verny fanda tonda
  • Aneto, gratuluji Ti k úspěchům. Spíváš moc hezky.Jen nezapomenˇ že jsi dívka a i rokerka může vypadat jako děvče. *3* *3* *13*
  • Gratulace

Gratuluju ti za to jak jsi vyhrála tu cenu TýTý akorát je škoda že jsi nebyla přítomná *14* *1* *15* *14*
  • [Bety.43@seznam.cz]

[Bety.43@seznam.cz] právě v tom to vězí. Anetka je velmi plachá a citlivá dívenka a každý po ní chce něco jiného. Proto nikam raději nechodí , neboť nelze všem vyhovět,někoho potěší a jiné zároveň zarmoutí a anetka nechce nikoho zarmoutit či způsobit bolest,je příliš citlivá.
  • gratulace

Milá Anetko, gratulujeme k vítězství. *4* Škoda,že jsi nebyla přítomna.Víme, že jsi rokerka, ale to neznamená, že bys také neměla při slavnostních situacích vystupovat slavnostně oblečená. Jsi krásná dívka a je škoda, že vystupuješ vzhledem jako muž. Moc tě zdravíme z Plzně.
  • Aneta je jenom jedna

lidi si si to nemyslí na Anetu Horváth nemá.Aneta je jenom jedna, *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit