-
no fuj lepsi je Vlasta Horváth *1* *16* *5*
-
fň
Anetko, jsi supr *14* -
Nazdáááárek
Ahoj lidičky, tak jsem vás zas přišla pozdravit . Doufám, že mě neskolí žádnej bacil a vás samozřejmě taky ne!!!!! Mějte se pěkně a buďte zdravý!!! . já si ted dávám takovou pauzičku a střádám energošku, protože minulej rok byl fakt akční.:) Pro ty co chtějí ode mne dopis .ráda bych ,ale mě vážně chodí strašně moc dopisů, takže 100% neslibuju odpověď, ale udělam, co bude v mých silách. Chtěla bych ještě říct Seznam 22 ,že nejsem VIP , že chyby dělá každej a že chybama se člověk učí, i já jsem samozřejmě udělala spoustu chyb, kterejch lituju, ale život jde dál a vrátit čas nejde, ale vždycky je čas udělat správnou věc. Ahoj! díky moc za povzbuzení posledníma příspěvkama. Zdarec Vaše Anet -
Nechci tady dělat nějakýho spisovatele, ale musím ještě něco napsat. Lidi maj různý názory. U Anety má hodně lidí názor, že ona skutečně umí. Důležitý taky je , že Anetu vysoce hodnotí odborníci na muziku. Docela přirozený ale je, že se Aneta některým lidem nelíbí. Její koncerty a hudební nosiče umí dát jasný důkaz, že je hodně kvalitní. V poslední době se s celebritama roztrhl pytel. Myslím, že Aneta ze sebe ani nechce dělat nějakou velkou celebritu. Aneta je fajn holka.
-
aneta je VIP
Jestli to bude tak pokračovat dál, tak bude Anetě stačit když udělá klip na téma splachovač na jejím WC, nazve to "Teče voda teče, hovno ssebou vleče" a má první místo v dalším ročníku jisté. Marná snaha ostatních, na sv.Anetu prostě nemají a dlouho mít nebudou. Tento úkaz se vymyká všemu, co je v této prohnilé společnosti k vidění. Už dlouho jsem neviděl, aby tolik lidí naráz lezlo někomu do zadku! *3* -
anetko
Aneto ty jsi nejlepsi zpevacka,kdyz jsi byla v ostrava musela jsem hned na tvuj koncert *3* *14* -
jsi bozi
anet *14* jsi *14* uplne *14* genialni *14* zpevacka *14* -
kiki
aneto jsi nejlepsi ze vsech -
Pro Anet
Čau rockerko! Máš platinu v hrdle a se svým hlasem dokážeš parádně pracovat. Koncertní album se ti moc povedlo, ale už by to chtělo něco fungl novýho. A to bude ta pravá bomba. Na koncertním albu mě dost zaujal novej Delfín. Album jsem pochopitelně koupil a myslím, že to jsou dobře investovaný peníze. Rád pro tebe zahlasuju. Jsi hezká holka, ale důležitější jsou jiný věci. Myslím, že jsi povahově dobrej člověk a taky mozek ti pracuje výborně. Přeju ti, aby se nový album hodně povedlo. Přeju ti hodně štěstí a zdraví! Ahoooj! -
Ahoooooj
Ahoj lidičky! Slyšela jsem, že se plánuje v polovině letošního roku. třetí řada SuperStar a tak jsem si přemítla celou svou cestu soutěží a uvědomila jsem si, jaký jsem měla štěstí, vy jste mi splnili můj sen, držíte mě a za to vám moc děkuju...Chtěla jsem tady ještě říct, že si strašně vážim vašich kladnejch ohlasů. Já vim, že se opakuju, ale je to pro mě fakt velká čest. Toho "zlaťocha" si moc vážim, ale hlavně mě těší, že chodíte na koncerty, protože to mi vždycky dáte kus sebe a moc mě to nabíjí energií.Toto je můj mailíček i pro Michalku Fialovou,Venunku ,i Midas. Mějte se a DÍK.DÍKY mějte se krásně! Vaše Anet -
ahojky
Anet žemi odepíšeš na můj email hrozně si to přeju jsi ůžasná spěvačka *14* -
Miláček
(anetko nebudu......)*4* Tvoje fanynka.Míja -
Anetko!Nebudu ti psát,že dobře zpíváš to už si slyšela ex.hodněkrát.Pocity mám z tebe,že si vše zasloužíš.Jsi strašně hodný človíček a víš co chceš a víš o če mluvíš.Strašně tě obdivuji a ráda zpívám tvoje písničky ale ve skupině jsme si to nemohly dovolit!!!!!!! *4*
-
Ahojkýýý
Ahojkýýýýýýýýýýý! i když jsem vyhlásila zimní prázdniny,všechno je jinak, Poslední dobou to opravdu moc nestíhám...škola, kapela,..studio ,je toho habaděj .Ta soutěž , mám pocit, že to za mě rozhodl osud . Ani nevím jak je možný, že jsem tu soutěž vyhrála. Byla jsem tvor , kterej se radši schovával za sloupy, aby ho neviděla kamera .někdy tomu úplně nerozumím. Ale cítím se jako ryba ve vodě moc se těším na to až zase zabořím svou hlavu do sněhu a nevylezu určitě si čas ještě najdu, protože si tam vždycky hodně odpočinu a naberu sílu. Vaše Anet -
No jéééjee
To je jéjéééjejejej *1* -
prosím
Napiš mi prosím na můj email miluju tvoje písničky a neustále posluochám tvoje cd z živých koncertů -
prosba
Kolik jsi vydala cd *3* *8* -
*4*
-
I love you
Anet *14* jsi *14* skvělá *14* zpěvačka *14* vždicky *14* jsi *14* byla *14* a *14* vždycky *14* budeš *14* -
PROZBICKA od SRDICKA!
Ahoj Anet,spln mi moje nejvetsi prani a muj sen tim.ze mi napises na muj e-mail.Prosim potrebuju s tebou nutne mluvit.Ja vim zajemcu o tebe je moc ale reknu ti ze nikdo te neobdivuje tak,jako ja!PROSIM NAPIS Venunka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*