Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosba

ANETKO, PROSÍM NAPIŠ MI TVŮJ MAIL. NESTIHLA JSEM JAK SI BYLA NA CHATU.MOC TI FANDIM OD ZAČÁTKU SOUTĚŽE A PŘEDEM DÍK ZA MAIL.AJKA
  • vzkaz

Ať sem nelezou ti, co anetku zlatou nemají rádi, tohle je fanclub, tak zalezte do ďury a nepinižujte ji!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *9* *9* *9* *9* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Vzkazík

Ahojky, většina lidí,které znám, mají Anetku za rychlokvašku, která neumí zpívat :-(( Ale já Anetku miluju, ten hlas je nádherný, každý den tě můžu poslouchat,mám plakáty. Anetko prosím,jestli thle vidíš,že mi napíšeš na e-mail. Já bych byla moc ráda,kdyby jsi to pro mě mohla udělat. Předem ti moc dííík. Ahojenky Ajka *1*
  • Všichni, kdo o Anetce pochybují a myslí si, že je špatná tak jí jenom a jenom ZÁVIDÍ!!!!!!! Anetka je totiž úúúúžasná zpěvačka a skvělá osobnost a nezpívá na playback jak ostatní krávy ze šoubysnysu!!!!!!!!!!!!! a kdo tomu nevěřííí, ať si trhne páteří!!!!!! *4* *4* *3*
  • ti pitoma katty sadim se zarliš protože mas mali kozi velkej frnak ti plesnivej kondome *9* *9* he is hungri and houmeles *9*
  • Langerová je dobrá, nehoní si tryko!!!
  • Hrůůůůůza

Vipadá jak Kelly Ozbournová a zpívá jak Madonna bez playbacku! *15* *15*
  • zůstaň taková, jaká jsi

Nevím, jestli tohle zprávu budeš někdy v životě číst, ale chtěla bych ti aspoň tímhle spůsobem říct, že si tě vážím nejem proto, že se mi líbí jak zpíváš a jak vystupuješ, ale hlavně proto jaký jsi člověk.Měj se hafo fajn!!!!
  • si děláte kozy dyt oloupaná hruštička je lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ten kdo Anetku ponižuje je uplně vymatlanej to vám je doufám jasný!!! *10*
  • Pochvala

Anetko, fandím ti od počátku soutěže a dnes jsem si poprvé pustila Tvoje DVD a doufám že budeš mýt další CD a DVD. *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *9* *4* *4* *4* *9*
  • liz

liz maká na nový desce . bude super. slyšel jsem jednu píseň a bomba tvrdej rock. nemá čas je v nahr.studiu a má před maturitou. Dneska asi něco zaspívá na očku od 20hod. z nový CD čau
  • Ahojík nic nejsi špatná,ale ty krátký vlasy ti vůbec nesluší *15* dřív ses mi docela líbila a často sem tě poslouchala,ale ted tě nemůžu slyšet ani v rádiu,protože už mi z tebe hrabe a připadá mi každá písnička stejná a nudná nemáš vůbec šmrnc a nikde se neukazuješ *13* jinak nic pa. *8*
  • Fandil jsem ti Anet nestih sem jak si byla na cetu napis mi tvuj email prosím,prosím. *14* *14* *4*
  • olivová ratolest pro mandarii

Mandarinko asi by bylo nejlepší se spolu usmířit. Mám ten pocit že o nic nejde *9*
  • mandarinko kráva seš ty jinak by si nepsala tak splašenej příspěvek. bů
  • krásná a pravdivá slova převzato z médií

Když zpívá, všechno ustrne. Babička odloží utěrku a vodu na nádobí nechává zaschnout. Já otočím VOLUME doprava a nasadím sluchátka, aby ten okamžik byl celý naplněn jen tím zvučným, uklidňujícím hlasem - tak pokorným a dobrosrdečným, až se chce plakat. O kom je řeč? O Anetě Langerové, naší první (a dost možná jediné opravdové) české SuperStar. V jejím případě se hlas lidu shoduje s názorem kritiků i hudebních tvůrců. Čím to asi je? Aneta nám totiž svou hudbou dává kus sebe sama a tenhle pocit nelze ničím nahradit ani ho uměle vytvořit. Inu, když je někdo upřímný, nemusí upřímnost předstírat. A pokud k tomu dostane do vínku něco takového, jako je Anetin hlas, má již téměř vystaráno. Všichni si jistě vzpomeneme, jak tenkrát v SuperStar vypadala - ustrašená, nenápadná, sedmnáctiletá dívenka. Neobyčejně skromná. Na otázku, proč se přihlásila do SuperStar odpovídala: To musíte posoudit vy. A tak jsme soudili - my i porotci. Aneta působila nenápadně vždy pouze do chvíle, než vystoupila na jeviště. Pak vše utichlo - když začala zpívat, po těle nám často přeběhla husí kůže. Zem pod jejíma nohama se otřásala a ona tam zcela nepohnutě a snad nevědoma si vlastní výjimečnosti stála a zpívala. Obvykle písně od Alanis Morissette, kterou považuje za svůj hudební i lidský vzor a s níž se díky svému triumfu v SuperStar tváří v tvář setkala. Ráda bych znala odpověď na otázku, co je v jejím hlase a celkovém projevu tak neuvěřitelného a poutavého. Ne, není to hlasové mistrovství Martiny Balogové, kterým si ale Martina vlastně tak trochu škodí, neboť ji natolik zaměstnává a zavazuje, že už jiným prvkům v hudbě nepřenechává místo. U Anety zde funguje ale něco docela jiného - zvnitřnění, osobní výpověď a upřímnost. A v neposlední řadě také fakt, že Anetě to vše jsem schopná uvěřit. Vyhrála z mnoha možných důvodů. Ten, který tu vidím já jako nejdůležitější, je právě ona opravdovost. Několik let nám bývalý ředitel televize Nova, pan doktor Železný svými koláči dokazoval, že zná vkus českého národa. Toho hloupého, tupého živočicha bez vkusu s potřebou pouze notné dávky pokleslé zábavy. A co se nestalo? Volbou Anety první českou SuperStar národ promluvil. Nezvolil onu pro show business se údajně dokonale hodící Šárku, dal přednost Anetě. Dívce, která tu před námi zcela bez příkras stála, u zpěvu se téměř nepohybovala a neměla žádné ambice podílet se na již zmíněných estrádách. A národ neprohloupil. Nebyla to špatná volba. Aneta nezradila, nezpronevěřila se sama sobě a svým
  • nej

J J J S S S I I I N N N E E E J J J *1* *1* *3* *9* *14* *7* *10* *3* *9* *9* *13* *4* *15* *8* *8* NEPSI SPEVACKU NEZNAM *14* *14* *3* *3* *15* *15*
  • Básničky

Čauvec.Chtěla bych se tě zeptat, jestli není nějaký jiný způsob, jak ti napsat? Baví mně skládat básničky a moc by mě potěšilo, kdyby se na ně podíval někdo zkušený jako ty *4* . Předem děkuji za tvoji odpověď, budu za ni moc vděčná. Ahoj Hanka.
  • Anet je supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit