Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-))

Fakt super hlas *14*
  • moc by si ji uškodil.

Radku Aneta má jistě dobré srdce a vůbec není namyšlená,ale přece jenom popřípadě ona není eskort miss.A hlavně bulvár by ji roznesl po všech čertech a moc by si ji uškodil.
  • BLAHOPREJU SLAVICE

Ahoj Aneto!! Jsem tvuj soused kousek od říčan, jsem z dolnich měcholup. nechces se někdy zastavyt na kafe v restauraci ,rad bych tě poznal osobně ale záleží na tobě jak budeš myt čas. byl bych rad kdyby si se někdy ukazala kdyžtak napiš . zatim ahoj a at ti to pořad tak jako do sud. radek *3*
  • Už je to tady

dle médií dosud neznámému absolutnímu vítězi Desky roku 2005 stačilo prodat přibližně 50 tisíc nosičů. to by přátelé znamenalo ,že když se celkově za oba roky prodalo na 120 000 desek V loni Aneta vyhrála desku roku 2004 za 67 530 prodaných nosičů, pak 120 000- 67 500 a rozdíl je 52 500 prodaných desek A je to tady ANETKO JSEM šťasten a DOVOL ABYCH TI POBLAHOPŘÁL JAKO PRVNÍ K DOBITÍ TÉMĚŘ OSMITISÍCOVKY ---TROFEJE pro absolutního vítěze, tedy pro interpreta, který v loňském roce prodal nejvíc nosičů Fenomenální triumf jediná deska spousta andělů 2 roky nejžádanější .To historie nepamatuje
  • POMOC

AHOJKY LIDIČKY,POTŘEBOVALA BYCH OD VÁS POMOC.MOHLI BY JSTE MI NAPSAT VŠECHNY ZPĚVÁKY CO ZPÍVAJ RnB.MOC BZCH BYLA RÁDA DĚKUJU PŘÍŠTĚ ZASE POMŮŽU JÁ VÁM DÍKY *7* *3*
  • POCHVALA

Aneta je proste super a tak to vzdicky zustane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!teda ja myslím *14* *3* *5* !!!!!!!!!!!!!!ahojky ANETO TAVA KAMA RADKA MICHALA ZAVRELOVA *14*
  • anetka

aneto,fakt umíš dost zpívat mi tě dokonce zpíváme i na hudebce.nedělej si ztich pomluv nic
  • Hudební ceny očko 2005

Kdo chce hlasovat pro ANETU LANGEROVOU v Hudební ceny očko 2005 prostřednictvím SMS.Pro Vás jsou tyto informace. fotogalerie - videoukázka - další články na iDNES Aneta Langerová zažila fenomenální rok, prodala desetitisíce desek a kromě fanoušků dokázala o kvalitách přesvědčit i kritiku. Vytrvalé koncertování proměnilo celou řadu jejích skladeb z debutu Spousta Andělů k nepoznání, o čemž nasvědčuje koncertní album a DVD. Hlasovací SMS kód: HC B5 na číslo 9001107
  • Aneta na dobré cestě

Aneta na dobré cestě-Marie Malechová kritika Aneta Langerová se na naší scéně již slušně zabydlela. Za rok a půl toho zvládla mnohem víc, než mnohý interpret zvládne za celou kariéru. Stihla převálcovat všemožné ankety, odehrát kvantum koncertů a vydat debutové album, živák a DVD. Nejdříve jsem, stejně jako většina hudební veřejnosti, vydání živáku a DVD hned po první desce moc nechápala. Říkala jsem si, že jde o obvyklou snahu firmy trhnout na úspěšném interpretovi co největší zisky. Ve chvíli, kdy se mi doma sešly všechny tři nosiče, mi konečně došlo, že to, co tvrdí Aneta v obalu DVD, je pravda. Ta placička je skutečně výsledek určitého posunu za uplynulý rok a, světe, div se, ten posun není zanedbatelný. Aneta a její kapela se podívali nic moc písním z debutu na zoubek a vytvořili z nich něco, co se dá poslouchat. Nebudu rozmazávat kvalitu repertoáru, o té už bylo řečeno víc než dost, jen musím konstatovat, že nové aranže písní nejsou vůbec špatné a Anetě i kapele sluší.
  • Podpořte Anetu

cena jedné SMS je pouhých 6 kč Hlasovat můžete těmito způsoby: Hlasování esemeskou z mobilního telefonu: Do SMS napište přesně tento text: HIT W a za něj (po mezeře) pořadové číslo jedné písničky. SMS pak odešlete na číslo 900 06 06. Z jednoho mobilních telefonůu můžete poslat nejvýše 5 SMS . Pokud máte stejný názor jako já , potom neváhejte a volte naše zlatíčko Anetku. písničky křídla motýlí a živá voda , si zaslouží co nejvyšší ocenění za loňský rok ,jako skladba roku, tak neváhejte . pořadové číslo křídla motýlí je 8 živá voda je číslo 28 tedy SMS bude ve tvaru HIT W 8 HIT W 28 a odeslat na číslo 900 06 06
  • Aneta je fajn

Ano Aneta pro mě je rozhodně superstar. i když ze začátku jsem držela hodně palce šárce ale nakonec jsem chtěla aby Aneta byla ta první. A proč protože ačkoli neumí dobře kroutit zadkem ,tak umí nádherně zpívat a zůstala sama sebou a nehrála si na něco jinýho než je. Je prostě moc fajn.
  • manaazeri

tady se hadatate jesli Anetka Samer nebo Sarka je nejlepsi a dedeck zlaty Kaja a jeho manaazeri se smnejou. aasi tim hadani budete muesaet posluchat vondrackovou a Kaju dosmrti. ja teda raci Zankovou
  • Žádný párty

Žádný párty alkohol a sparty Že ví jak to chodí co se pro mně hodí... Vždycky táta řek - a já měla jsem vztek! Táta měl v předsíni brokovnici že šamstry vodstřelí a s každým kdo šel kolem nás viděl mě hned v posteli. Kluci z party chtěli líbat na rty i já o to stála jen se táty bála. Táta ve dveřích zkazil mi každej hřích. Vyrazil z domu jak Zorro Mstitel a běda milenci S jedním to táta přes pole vzal doběhli až k Slivenci. Žádný párty alkohol a sparty že ví jak to chodí co se pro mně hodí... Vždycky táta řek' - a já měla jsem vztek! Až jednou můj syn si přivede k nám Sněhurku toužící Já v předsíni bazooku mám ustřelím ji palici! Žádný párty alkohol a sparty vím jak to chodí co se hodí... Jak by táta řek' - a ať má klidně vztek!
  • Lucie Bílá je cigánka

Co šílíš ty vogo ,cigánka je Lucie Bílá (roz.pod pravým cigánským jménem, Hana Zaňáková, nyní Hana Penková) S Anetou jsi vedle .Vždyť tydle šprochy vyrábí Anety málo vtipná konkurence. Mimochodem cigánka Bílá se tak vehementně cpala do ODS politiky že zapoměla zpívat nové písničky a za celou předlouhou kariéru, vydala pouhé 3 CD. Srovnejte si to s Anetou vy co řikáte že aneta vydala pouze jedno CD
  • Aneta

Líbí se mz jak spíváš,ale tvrdí,že jsi Romka,zajímalo by mně jestli je to pravda,ale i tak se my tvoje písničky líbí.
  • krava

pičo
  • hlasujte pro anetu

to /A/ je asi kod radiožurnálu.zpětná SMS mi taky nepřišla bude to OK
  • Anetky

SMS jsem napsal podle stránek Radiožurnálu a tam bylo uvedeno HIT A 8 a taky HIT A 28. Potvrzený zpětnejma SMS to nebylo. V tom je výborný třeba Téčko, kde člověk zpětný SMS dostane. Ahoj!
  • PODPOŘTE ANETKU

dnes jsem poslal ze všech mobilních telefonů které mám k dispozici celkem 60 sms ,maximum co pravidla umožňují a podpořil jsem samozřejmě tu svoji favoritku cena jedné SMS je pouhých 6 kč Hlasovat můžete těmito způsoby: l Hlasování esemeskou z mobilního telefonu: Do SMS napište přesně tento text: HIT W a za něj (po mezeře) pořadové číslo jedné písničky podle našeho seznamu. SMS pak odešlete na číslo 900 06 06. Z jednoho mobilních telefonůu můžete poslat nejvýše 5 SMS Pokud máte stejný názor jako já , potom neváhejte a volte naše zlatíčko Anetku. písničky křídla motýlí a živá voda , si zaslouží co nejvyšší ocenění za loňský rok ,jako skladba roku, tak neváhejte . pořadové číslo křídla motýlí je 8 živá voda je číslo 28 tedy SMS bude ve tvaru HIT W 8 HIT W 28 a odeslat chcete li se dozvědět více pak na adrese: http://www.aneta-langerova.com/
  • anetka

ahoj ty si moc moc moc moc dobra fandim ti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit