-
pro lo@
nejsi náhodou lucie bílá,vaňková či někdo z okolí pokořených celebrit?součást každýho názoru je jeho schopnost prosadit ho...jak? To je na jeho zastánci.Aneta to dělá tak jak to dělá a uvidíme říkám já))) Vždy existovaly tři vrstvy....ta nejvyšší je kasta....prostřední je střední vrstva snažící se dostat na místo tý nejvyšší....spodní vrstva je ta, která se snaží ponížit na svou úroveň každýho, kdo je něčím převyšuje, protože se svou tupostí nebo neschopností nemá na to stát se něčím víc.... -
jo a ještě jsem zapoměla říct toho slavíka sis nezasloužila!!!!!!!!!!
-
pro anetku langerovou
seš dost ubohá! myslíš si snad že když se neukazuješ v televizi, v časopisech seš něco víc_ ne tak tofakt nejsi! Myslíš si snad že se všichni poserou a že po tobě budou škemrat rozhovory? Za rok po tobě neštěkne ani pes! seš ubohá namyšlená kráva! papa posílám ti pusu myslim to tak aby sis políbila prdel!!!!!!!!!!!! -
: )
Anetko si super, sem ráda že doma máš slavíkaaa.... -
Mám pro Anetu novou šťávu, jen se mi ozvat. Zdraví Marz
-
Michalo Zavřelová
to ale musíš jít na adresu : aneta langerová forum tam aneta chodí přispívat na živo http://www.aneta-langerova.net/read.php?id=881&vie w=all nebo na http://www.langerovaaneta.cz/ -
pozdrav
Ahojky Aneto pekne spivas!!!!!!!!!ja jsem Michala Zavrelová.ja tebou uplne žiju to mi říká mamka kdyz jedim u televize koukam se na tvoje dvd a pritom spivam tvoje pisnicky.ja ti zase nekdy napisu mam te moc rada!!!!!!!!!!!!!ahojky tva Michala Zavrelova -
Aneta
Aneta je inteligentní, krásná a citlivá bytost, jakých je kolem nás tak málo, že by měly být vyhlášeny ohroženým druhem a jako takové by měly být chráněny zákonem proti lidské blbosti. Pánové, jestli je pro vás ideální ženou kozatá krasavice, tak tu naleznete na jiných stránkách... -
aaaaahoj
jsi super -
Aneta je fakt nejlepsiiiiiiiiiiii!!!!!!!!
-
Aneta
Aneto jses skvela poprve je na svete poradna zpevacka jses proste nejlepsi osobnost. Pro me jses velmi dobre a doufam ze ti to dlouho vydrzi protoze neni rano co nevstavam stebou pravidelne co vstanu okamzite si te pooustim a cele cedecko. Anetko hlavne bez svoji cestou tak jak jdes. A fandim ti at ti. Anetko jses SUPER: -
jhfgf
hele všichni volejte a pište na tohle číslo 608913256-je to kráva a naštve jí to.děkuju -
nirvana
-
ANETA
MOC JSEM JI FANDILA V SUPERSTÁR. DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
Anetko
moc ti fandím a to,že jsi dobrá je znát na reakci našich některých "hvězd".Kašly na ně a zůstaň svá a skromná.Moc ti to sluší.Naštvala mě L.Bílá,myslela jsem si,že bude patřit mezi fanoušky nových talentů.Už zapoměla,jak začínala.Vyvaruj se v životě manýrů hvězd.Přeji hodně štěstí,zdravé hlasivky a hodně dobrých lidí kolem sebe. -
RGH2
-
na živo
tady vůbec nejde o živě , neživě ale o to aby všemocná média nechali prostor pro umělce. každá globalizace je proti lidskému tvoru vemte si umělý zpěv, umělá hudba, umělé hlasatelky atd. umění má vyvěrat z podstaty člověka a jeho nitra, pleybekem to začíná a nepotřebností člověka končí. Aneta je na správné straně. -
ses super
aneto ses super -
Aneto!
Zajdem spolu do kina? Máš čas? Honza :) -
slavík
Vendo neznáš mapu,tak to nehodnotˇ,. když na to nekoukáš a ani tomu nerozumíš ,jak sám píšeš. Tady na těchto stránkách je to záležitost kultovní. Aneta ve finále superstár dostala téměř 2,5 milionů hlasů. od konkrétních osob je to samozřejmě menší číslo . Někteří jako já posílaly hlasů více...Ty jsou víceméně k dispozici dodnes .Odhaduji tak 100 000 skalních , tak 1 až 2 miliony těch spících fandů .Těm ostatním alespoň nevadí ..... Byl to prachobyčejnej šťulec na anetu , zařídily aby to jenom Anetě moc neznělo to jednak a taky tam chybělo to důležité souznění diváků jako má od lidí na koncertech, kteří jsou naladěni na stejné vlně.Taková zpětná vazba kterou Aneta potřebuje..V podrázkách je nova nedostižná to je známá věc. Už si někdy vůbec slyšel zpívat třeba Gotta jen tak na živo? Já jo nevyznělo to a byl to úplně obyčejnej karel od táboráku hlasem a intonací . ANETA UDĚLÁ NEJLÍP KDYŽ NA ŽIVO ZPÍVAT ve slavíku nebude nebo ještě lépe zaspívá v doprovodu celé své kapely. Proti playbeku to jednoduše není ferplej .