-
anetka
Na otázku, proč se přihlásila do SuperStar odpovídala: To musíte posoudit vy. A tak jsme soudili - my i porotci. Aneta působila nenápadně vždy pouze do chvíle, než vystoupila na jeviště. Pak vše utichlo - když začala zpívat, po těle nám často přeběhla husí kůže. Zem pod jejíma nohama se otřásala a ona tam zcela nepohnutě a snad nevědoma si vlastní výjimečnosti stála a zpívala. Obvykle písně od Alanis Morissette, kterou považuje za svůj hudební i lidský vzor a s níž se díky svému triumfu v SuperStar tváří v tvář setkala. *14* -
ATEKA
AHOJ ANET JSI FAKT SUPERR NEVIM CO BYSME SI BEZ TEBE A TVÍCH PÍSNIČEK POČALY!!! JSEM RÁDA ŽE NEJSI NAMYŠLENÁ JAKO SKORO OSTATNÍ FIFLENY TĚM JDE JEN O PENÍZE A JA SI MYSLÍM ŽE TOBE NE. HODNĚ ALE HODNĚ JSI DOBRÁ MAM TEĚ MOC RÁDA KDYBYS PŘIŠLA KNÁM TAK TAM UVIDÍŠ CELEJ POKOJ TEBE ALE FAKT MAM I TVOJE FOTA V MOBILU JEN TVOJE FOTA TAK PAPA A UŽÍVEJSI TA K JAK SI UŽÍVALA DO TEŤ PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *4* -
Anděl
Anetko si vážně supr spív¨áš jako bůh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jen tak dál *14* *4* *3* *14* *15* *4* -
S Anetou jsme neprohloupili
Aneta Langerová, naše první (a dost možná jediná opravdová) česká SuperStar. V jejím případě se hlas lidu shoduje s názorem kritiků i hudebních tvůrců. *9* -
je skvělá
Nepodlehla bulváru ani totalitně zažitým praktikám v české zatuchlém show rybníku. Nikomu neškodí , nevnucuje se ,je svá. Mig21 alias Anetky -
aneta gou
i když Aneta na mě kašle asi jako na každého z nás a moji pozornost k ní je neopětována,nic to nemění na tom že Aneta nám svou hudbou dává kus sebe sama a tenhle pocit nelze ničím nahradit ani ho uměle vytvořit.Když je někdo upřímný, nemusí upřímnost předstírat. A pokud k tomu dostane do vínku něco takového, jako je Anetin hlas,a má již téměř vystaránoU Anety zde funguje ale něco docela jiného zvnitřnění, osobní výpověď a upřímnost. *3* -
paranoidko
je to moje neteř, víc se uč ,máš tam zase chyby a nejsou to jen překlepy -
Aneta
Anetka je super a ma ji moc rad chtel bych se s ni ozenit papapa miluju te ANETKO PAPAPAPA!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
?????
opravdu je boží? Jak jsi na to přišla? -
jste asi prdlí ne?
Anetka je boží pane bože!!!!každej má na ni svůj názor.........tak je nechte se vykvákat...třeba už potom přestanete když nebudete jenom číst ty bulváry ale jenom pravdu!!!!!to je tak těžký pochopit?že sloto BULVÁR není pravda!!!!!!!!!!!!!tak ahoj *16* -
anetka
vse nej k svatku *3* *3* *4* *4* -
:-)
Vse nejlepsi ke svatku Anete, moc uspechu a hodne zdravicka . *3* *3* *4* *15* -
o anetě tam není moc duležitých věcí *9* *1* *3* *4* *5*
-
42400
qwxc jelikož ale média a bulvár na ní zatím nic nevyčmuchali a nevytáhly, dělá to Aneta VIP sakra dobře, je po čertech dobrá... Aneta teď maturuje tak ji dávám přestávku a nehodnotím. -
jseš úžasná moc se mi líbíš *14*
-
ahoj anet mam tvoje cd je super
-
autor Amálka
ANETKA má něco do sebe a tím se liší od ostatních - Sámer je jen frajírek, ale Petr se jeví jako celkem normální kluk. ANETKA je takový ZÁZRAK a budí spoustu závisti. Ona je opravdu sama za sebe a dává do zpěvu SRDCE a Ty písničky mají oslovit jen Ty vnímavé po stránce DUŠEVNÍ :o) *3* *3* -
jouda
janča , s tím slovním hnojem sem radši nelez. Chudák aneta Její ctitelky neumí ještě ani psát. *5* *8* -
šibe ti?
Co si to dovoluješ poučovat druhé a neumět ani mateřský jazyk *7* -
NESNÁŠÍM je mi z ní na blití jen to slyším v rádiu!!!