-
ti pitoma katty sadim se zarliš protože mas mali kozi velkej frnak ti plesnivej kondome *9* *9* he is hungri and houmeles *9*
-
Všichni, kdo o Anetce pochybují a myslí si, že je špatná tak jí jenom a jenom ZÁVIDÍ!!!!!!! Anetka je totiž úúúúžasná zpěvačka a skvělá osobnost a nezpívá na playback jak ostatní krávy ze šoubysnysu!!!!!!!!!!!!! a kdo tomu nevěřííí, ať si trhne páteří!!!!!! *4* *4* *3*
-
takže pro vás...
jenom bych chtěla říct že langerový nezávidim páč není co........prasečí rypák?a to její brum brum křídla motýlí?a ty její keci ,,sem svááá a když někdo řekne že ne tal mu uklážu'' -
Vzkazík
Ahojky, většina lidí,které znám, mají Anetku za rychlokvašku, která neumí zpívat :-(( Ale já Anetku miluju, ten hlas je nádherný, každý den tě můžu poslouchat,mám plakáty. Anetko prosím,jestli thle vidíš,že mi napíšeš na e-mail. Já bych byla moc ráda,kdyby jsi to pro mě mohla udělat. Předem ti moc dííík. Ahojenky Ajka *1* -
Milá Aneto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
jsi vynikající zpěvačka! doufám a věřím, že i nadále budeš sklízet takový úspěch jako doposud! Já osobně nemám ráda lidi, kteří se přetváří a ty mezi ně určtě nepatříš! -
didka jana pabel
mylsim si didko že máš pravdu!!!a ještě něco!!!sem v šárčinym fanklubu a kolikrát už sme s ní měli párkrát sraz!!!!je to úplně super hoplka že před kamerama vypadá možná trochu namyšleně?????ne není!to mi věřte.........nechci langerku nějak polouvat páč na to mám svý lidi...nééé!al edělá to tady hodně lidí takk sem jenom chtěla napsat něco jinýho! jo a ps:ze srdce jí nemám ráda!! -
vzkaz
Ať sem nelezou ti, co anetku zlatou nemají rádi, tohle je fanclub, tak zalezte do ďury a nepinižujte ji!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *9* *9* *9* *9* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* -
Aneta je super
-
didko ses trapna.pak ze ji nezavidis jo???tak proc ji tak nadavas???tys asi moc krasy nepobrala vid??co ti aneta udelala???navic ma dobrou povahu a je skoro jedina ze SS kdo zustal stat na zemi a nestoupla mu slava do hlavy.navic uz se opakujes,pises porad to samy
-
Prosba
ANETKO, PROSÍM NAPIŠ MI TVŮJ MAIL. NESTIHLA JSEM JAK SI BYLA NA CHATU.MOC TI FANDIM OD ZAČÁTKU SOUTĚŽE A PŘEDEM DÍK ZA MAIL.AJKA