Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetka je božííí

Aneko,ty jsi ta nejnejnejnejlepší zpěvandule,jakou znám.6.4 jsem byla na tvém koncertě v Liberci.Bylo to:Boží,bombový,skvělý,úžasný skvělý!!!Ty jsi skvělá,bomová úžasná a suprová holka s dobrym muzikálním srdcem.Se srdíčkem napravém místě!!!Myslím,že tvůj anděl strážný(maminka)je na TEBE MOC PYŠNÁ!!! Napište mi někdo adresu do jejího fanklubu-Čusík lidičky
  • pro didku

Už jsi tím trapná! Možná to ale nechápeš!
  • prosba

Kolik jsi vydala cd *3* *8*
  • DOVĚTEK

aneta je podle mýho lepší něž Sámer.songy jsou sice Super.Ale osůbka nic moc.NESNÁŠÍM LIDI KTERÝ SE NEUSTÁLE OBLIZZZUJOU.Dolinek je mi volnej...Šárka děs,děs děs a hrůza!!!! Nová HELENKA VONDRÁČOČKOVÁ.Sladkééé mámenííííí.Julik radši NO coment-škoda slov. Tomáš.....Aneta a Petr je hravě strčili a podle mě ještě strčí do kapsy! Uvidíte.
  • pro marinu

Nějak ti nerozumím. VO CO GO???
  • prosím

Napiš mi prosím na můj email miluju tvoje písničky a neustále posluochám tvoje cd z živých koncertů
  • Aneta

Aneta se mi líbí v tom že si do ničeho nenechá mluvit a že zůstává sama sebou,ale vadí mi že není v televizi to by mohla párkrát zvládnout spívat na plejbek no to jí přece nezabije já jsem chtěl jít na její koncert ale nemůžu protože její turné nezasahuje Ostravu a zatím žádné vystoupení v Ostravě neměla kromě Anděla nic!Ale spívá superně aspoň,že vydala CD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pro marinu

Na fanklubáckých stránkách máte výborně dělaný hitparády. A je to taky aktualizovaný. Ten Aleš je nějaký borec. Akorát tam nemá Klikárnu Ujdeto. To se mu ale vůbec nedivím. Ta Klikárna Ujdeto není nic moc. Nové stránky Šárky nejsou tak dobré. Nedivím se, když zájemci zamíří na fanklubácký stránky.
  • No jéééjee

To je jéjéééjejejej *1*
  • už je trapná jak všude rozhlašuje že je sama sebou! Jak je ostříhaná vypadá jak borec! No a zpěv děs, nuda, hrůza! Prostě je celá děsná!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit