-
ahojky
Anet žemi odepíšeš na můj email hrozně si to přeju jsi ůžasná spěvačka *14* -
pozvanka
zvu te na sklenku -
didka,marina...
No,myslím že trapné jste spíš vy dvě,milé dámy protože za a)Aneta je v současné době jedna z nejlepších zpěvaček u nás(říkejte si co chcete ale je to pravda a stejně s tim nic neudelate)za b)je to úplně normální holka a nestoupla jí sláva do hlavy a za c)jak můžete někoho hodnotit podle vzhledu???To jste doopravdy tak povrchní a namyšlený že podle vás člověk kterej není hezkej(to ona stejně není)musí bejt blbej nebo co???Navíc asi 90%lidí kteří tady psali ji maj rádi tak nevim kdo je normální a kdo ne.Doporučuju abyste se nad tím zamysleli.Jo,mimochodem to co tady píšete byste jí do očí nikdy neřekli co???Tim si jsem naprosto jistá.Jste trapný všichni co někoho pomlouváte,nejenom Anetu.Sbohem -
pro didku
Jsi trapná. Aneta je krásná žena! To je jasný!! :-))) -
Pro Anet
Čau rockerko! Máš platinu v hrdle a se svým hlasem dokážeš parádně pracovat. Koncertní album se ti moc povedlo, ale už by to chtělo něco fungl novýho. A to bude ta pravá bomba. Na koncertním albu mě dost zaujal novej Delfín. Album jsem pochopitelně koupil a myslím, že to jsou dobře investovaný peníze. Rád pro tebe zahlasuju. Jsi hezká holka, ale důležitější jsou jiný věci. Myslím, že jsi povahově dobrej člověk a taky mozek ti pracuje výborně. Přeju ti, aby se nový album hodně povedlo. Přeju ti hodně štěstí a zdraví! Ahoooj! -
Stan se sebevedomnejsi
Jses nejlepsi. -
pro marinu
Nepiš o nějaký úrovni! Právě ty jsi nějaká vychýlená! Kdo je zrovna u tebe trotl? Aneta je krásná žena!!! Asi jí závidíš! -
kiki
aneto jsi nejlepsi ze vsech -
vždyť je to pravda chodí z holkou.
-
Anetka je supeeer