Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Já

Máš pravdu! Je to trapný! Ty dvě by jí to do očí neřekly! To je jasný. Díky!! :-)))
  • jsi bozi

anet *14* jsi *14* uplne *14* genialni *14* zpevacka *14*
  • pozdrav

Ahoj Anetko,jsme tvoje velké faninky. Prosím tě mohla bys nám poslat 3 podepsaný fotky z věnováním a to pro Lenku,Karolínu a Báru.Adresa je: Lenka Mašková Manětínská 174 Kralovice 33141 Prosím posly to postou na adresu Lenka............... Posly to co nejdrive predem děkujem.
  • pro didku

Ty fakt těžko chápeš!
  • Superstar

Sledoval jsem první superstar,sleduji druhou superstar a zjišťuji,že na tebe Anetko nikdo nemá!!!Přeji hodně úspěchů
  • pro marinu

Sprostá umíš být. To ti docela jde. A toho trotla si nech. Žádnými kluby se neoháněj. To ti nebaštím. Chováš se docela trapně. Aneta je krásná žena. Kdyby nebyla krásná, tak SuperStar u nás nevyhrála. Nebylo to jenom o zpěvu. Aneta je velmi atraktivní žena. Ty jí jenom závidíš!!
  • aneta je VIP

Jestli to bude tak pokračovat dál, tak bude Anetě stačit když udělá klip na téma splachovač na jejím WC, nazve to "Teče voda teče, hovno ssebou vleče" a má první místo v dalším ročníku jisté. Marná snaha ostatních, na sv.Anetu prostě nemají a dlouho mít nebudou. Tento úkaz se vymyká všemu, co je v této prohnilé společnosti k vidění. Už dlouho jsem neviděl, aby tolik lidí naráz lezlo někomu do zadku! *3*
  • Katastrofa

Úroveň příspěvků mluví za vše. Snad to nečte moc lidí,Anetu nevyjímaje.Mohlo by se jim navalovat. Naneshledanou
  • Pro Já

Píšeš to pravdivě. Namyšlený budou. Vypadá to tak. Nejenom já si myslím, že Aneta mezi krásné ženy patří. Měj se hezky! Děkuju ti za příspěvek! :-)
  • Nechci tady dělat nějakýho spisovatele, ale musím ještě něco napsat. Lidi maj různý názory. U Anety má hodně lidí názor, že ona skutečně umí. Důležitý taky je , že Anetu vysoce hodnotí odborníci na muziku. Docela přirozený ale je, že se Aneta některým lidem nelíbí. Její koncerty a hudební nosiče umí dát jasný důkaz, že je hodně kvalitní. V poslední době se s celebritama roztrhl pytel. Myslím, že Aneta ze sebe ani nechce dělat nějakou velkou celebritu. Aneta je fajn holka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit