Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro marinu

Na fanklubáckých stránkách jsou zajímavý fotky. Tam není jenom Šárka. Jsou tam takový hezký a sexy holky. :-)))
  • Ahojkýýý

Ahojkýýýýýýýýýýý! i když jsem vyhlásila zimní prázdniny,všechno je jinak, Poslední dobou to opravdu moc nestíhám...škola, kapela,..studio ,je toho habaděj .Ta soutěž , mám pocit, že to za mě rozhodl osud . Ani nevím jak je možný, že jsem tu soutěž vyhrála. Byla jsem tvor , kterej se radši schovával za sloupy, aby ho neviděla kamera .někdy tomu úplně nerozumím. Ale cítím se jako ryba ve vodě moc se těším na to až zase zabořím svou hlavu do sněhu a nevylezu určitě si čas ještě najdu, protože si tam vždycky hodně odpočinu a naberu sílu. Vaše Anet
  • Aneta

poslala by si nem 2 podepsaný fotky????????????????????????? odediš!!!!!!!!!!!!! !!!!!
  • pro marinu

Nepiš tak protivně! Mám rád takový něžný holky!! :-)))
  • Anetko!Nebudu ti psát,že dobře zpíváš to už si slyšela ex.hodněkrát.Pocity mám z tebe,že si vše zasloužíš.Jsi strašně hodný človíček a víš co chceš a víš o če mluvíš.Strašně tě obdivuji a ráda zpívám tvoje písničky ale ve skupině jsme si to nemohly dovolit!!!!!!! *4*
  • Aneta je šílená, CD taky, nic jiného neposlochám
  • hehe...prej aneta je krásná žena!!!!tak to ted aneim ale jestli má TADY krásný fotky tak to sou možná první a poslední co se jí povedli....a to bych řekla že se jí ani tady ty nepovedli!!!!jo a marino.....dík!aspon někdo je tady normal
  • Miláček

(anetko nebudu......)*4* Tvoje fanynka.Míja
  • Aneta je člověk, který tu moc v našem showbysnysu chyběl!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak může někdo narážet na její osobnost, uvědomíte si vůbec, co způsobujete člověku, který se snaží dělat hudbou s láskou a jen si určitá skupina dělá naprosto vulgární poznámky. Já taky respektuji Šárku a nemám nic proti ní.
  • když máš rád něžný holky a píšeš to na net tak seš úúúúúchyl a úchyli já hateuju!!!právě sem zjistila že je to tady vopravdu na nízký úrovni...kdyby tady nebyla didka tak sem nikdo nic nepíše...jo a vy dva trotlové (pavel,karel...jo mimochodem máte dost trapný nicky!)sem furt nepište že langerk aje krásná žena a takový ty píčoviny...každej ví že langerka je držka!!!!fůůůůůůj zeblít se z toho!!!!:D trapáááás anetko!!!běž se zahrbat a už nevilejzej!!!!!i hate pig langerovou!!!:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit