-
hahaha
doufám že příští superstar už nebude tak nudná šeredná a zpívající jako medvěd.....prostě že to nebude langerová která vypadá jak ped smrtí.....fuj....až e mi z toho zvedá žaludek.......zlatá šárka.....pěkná holčina,krásně zpívá a je úžasná........ -
pro Janu
Lidi mají různý názory na Šárku a lidi mají taky různý názory na Anetu. Jasná většina lidí si myslí, že je Aneta v současný době na prvním místě v kategorii zpěvaček u nás.:-))) -
PROZBICKA od SRDICKA!
Ahoj Anet,spln mi moje nejvetsi prani a muj sen tim.ze mi napises na muj e-mail.Prosim potrebuju s tebou nutne mluvit.Ja vim zajemcu o tebe je moc ale reknu ti ze nikdo te neobdivuje tak,jako ja!PROSIM NAPIS Venunka *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
já jí mooc nemusím :))*
-
prej že je aneta rokerka jo???hahaha!!!!jo a mimochodem kdo tady psal že šárka zpívá jenom na playback a nemá žádný live koncerty tak se pořádně splet!!!Má jich v tejdnu kolem 6 na různejch akcích.šárka chce bejt jenom lidem nablízku a proto je vobčas v tv...........
-
pro marinu
Nejsem žádný pabel. K Šárce mám dobrý vztah. Na Anetu máš svůj názor. Ty souhlasíš se sprostým napadáním Anety ze strany didky??? To snad ne!!! -
I love you
Anet *14* jsi *14* skvělá *14* zpěvačka *14* vždicky *14* jsi *14* byla *14* a *14* vždycky *14* budeš *14* -
Jsi moc dobrá
Milá Aneto,nejsem žádný teenager,nebojak se to správně píše,je mi 46 let,ale Tvůj projev je perfektní a jak já, tak i moje žena jsme Ti ve finále dali hlas.Promiň to tykání,ale jestli jsi opravdu skromná,tak se neurazíš,tady u násje to normální.A na ty zastánce Šárky a ostatních soupeřů nereaguj,je to závist.Hodně štěstí a moc pěkných písniček. -
pro didku
Nech si ty prasečí rypáky! Aneta je krásná žena! Má tady krásný fotky!! -
*4*