Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro marinu

Co z toho nadávání máš?
  • Nazdáááárek

Ahoj lidičky, tak jsem vás zas přišla pozdravit . Doufám, že mě neskolí žádnej bacil a vás samozřejmě taky ne!!!!! Mějte se pěkně a buďte zdravý!!! . já si ted dávám takovou pauzičku a střádám energošku, protože minulej rok byl fakt akční.:) Pro ty co chtějí ode mne dopis .ráda bych ,ale mě vážně chodí strašně moc dopisů, takže 100% neslibuju odpověď, ale udělam, co bude v mých silách. Chtěla bych ještě říct Seznam 22 ,že nejsem VIP , že chyby dělá každej a že chybama se člověk učí, i já jsem samozřejmě udělala spoustu chyb, kterejch lituju, ale život jde dál a vrátit čas nejde, ale vždycky je čas udělat správnou věc. Ahoj! díky moc za povzbuzení posledníma příspěvkama. Zdarec Vaše Anet
  • Je hrozná zpěvačka nenávidim jí!!!!!! *12*
    • PROČ???????????????????
    • kirushka97
      Přesně !!!! *16* *10* *12*
      • PROČ??????????????
  • aneta

aneto ses nejlepsi!!!!opravdu.
  • pro marinu

Jsi znuděná! Tak musíš vynadat nějaký osobnosti.Zřejmě ti to dělá dobře!!!
  • FAkt vas lidi nechapu...proc nezijete svoje zivoty...ale prozivate zivoty jinych...a ty svoje nestihate...a btw Aneta je jenom jedna z mnoha holek...kdyz se nachladi tak ma stejnou rymu jako vy nebo ja... fakt je tezke vas zaprisahle fanousky chapat
  • Pavel a Karel

No,jenom píšu svůj názor-myslím že stejnej nebo podobnej má hodně lidí...=).A nějaký dvě namyšlený...holky to nezměněj.Prostě si myslím že záviděj a dělá jim dobře když se můžou s někým hádat.Navíc jestli někdo má trapný přezdívky nebo co to psaly tak to jsou právě oni dvě.Prostě-pomlouvat může jenom ten kdo závidí nebo má inteligenci pod úrovní houpacího koně.Je to hnus,takový nadávky a pomluvy,zvlášť když by to nahlas nikdy neřekly-nikomu.Taky se mějte=)).Ahoj!=))
  • ma pekny hlas a nic vic a hlavne se mi nelibi jeji vlasy hruza
  • diskuse

Obě Langerky jsou dobrý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Aneta je jenom jedna

lidi si si to nemyslí na Anetu Horváth nemá.Aneta je jenom jedna, *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit