-
didka
Mimochodem,jakej teda má ta tvoje přezdívka význam,jestli se můžu zeptat? -
ANETA JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!
Kam se na Anetu hrabou ostatní ze Superstar, mylim z týhle Top 12, nikdo na ni nemá, možná tak trochu Gabina Al Dhába, ale i ta někdy zazpívá falešně, takže Anetka je prostě NEJLEPŠÍ! -
pro didku
Už nech ty kravky a další tvý výtvory. Názor můžeš napsat i bez těch kravek. Snad by to taky šlo. Možná jsi tak sprostá, že ti to jinak nejde. Já si myslím, že Aneta patří mezi krásné ženy. Naprostá většina mužů si to myslí taky. Aneta je vysoce inteligentní žena. Aneta má dobrou povahu. Aneta je výborná umělkyně. Podpora veřejnosti není náhodná!! :-))) -
Karel
Máš pravdu,podpora není náhodná=)) -
Ahoj Anetko jsi nej nej nej a moc si te vazim tve hyty jsou k nezaplaceni stejne jako ty!!!!!!!!! *14* *14*
-
Přání
Aneto,přeji Ti k svátku jen to nejlepší, hlavně zdraví, štěstí a co nejméně nepřejících lidí kolem sebe. Denně na Tebe vzpomínám, jak studuješ/nešlo by to od září dálkově???/.Na koncert do Plzně ani do Lucerny bylo vyloučený se dostat/beznadějně vyprodáno dopředu/. Asi jsem to podcenil. A tak se ještě zeptám i pro nás některé dříve narozený.Poslouchám Tě skoro denně jak dovolí čas na Impulzu.Jsou klucí i holky v to rádiu bezvadný a dobře Tě tlačej. Ale, máme se těšit, že se objevíš v televizi? Samozřejmě ne jako estrádní šašek či výplň mezi různými stupidními šou, ale jako pro nás většinu z českých luhů a hájů tolik žádanou opravdu bezvadnou zpěvačkou. Byla by opravdu škoda, abychom na Tebe pomalu, ale jistě začali zapomínat. Ještě se Ti přiznám k takové zajímavé věci. Totiž nejenom mně, ale i mým některým známým už při soutěži Superstár v loňském roce nás při Tvém zpěvu jak se říka mrazilo v zádech. Zvlášť v takových těch momentech jak se říká, když "prohrábněš rošt". Nedopusť, aby nás to mrazení přestalo. Těším se moc na Tvoje další CD. Ahoj.Standa. -
Pro Míšu
Píšeš to výborně. Souhlasím. Myslím si, že závistivá bude. Jenom o krásu přeci nejde. Hodně důležitá je taky povaha. Žena může být velmi krásná a namyšlená. A je to špatný! Nebrat!! Do očí by Anetě neřekla nic. To je mi jasný. Na Anetě se mi líbilo, že nepřecenila vítězství v SuperStar. Jak by asi reagoval někdo jiný? Aneta zůstala pěkně na zemi. Rozumný člověk to musí ocenit. Přitom byla po SuperStar hodně úspěšná! Měj se hezky! Ahoj! :-))) -
ffggf
kdo jí muže poslouchat takovou divnou blbou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pfu hnus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* -
ahoj
ahoj Aneto přijedeš do Kutný Hory?já společně s Žirafou se na tebe těšíme ahoj Zabiják -
pro didku
Nějak prudce zábavná nejsi! Aneta je krásná žena. To je jasná věc!! :-)))