-
Aneto jednou bych si přála být jako ty.Zpívám tvoje písničky a docela mi to jde.Myslíš že bych to dokázala?
-
vše nej
Trochu pozdě ti přeju vše nej ke svátku, hodně zdraví a mnoho úspěchů! P.S. Koncert v Pardubicích byl super!:-) -
pro Míšu
Máš pravdu. Do očí by jí ty sprostoty neřekla. Anetu nemusí poslouchat. Hlavně se staráme o její zábavu. To je teda něco!! Měj se fajn! Čau! :-))) -
Otrasná speváčka Langerová sa to fakt nedá počúvať vôbec
-
přispěvek
Aneta je super a je dobře že je taková a ma dobrého brachu.Lidé jsou zavistiví.Anetko jen tak dál fandim Ti. -
Pavel a Karel
Máte samozřejmě pravdu a já souhlasím s každým slovem.Už mě nenapadá co k tomu ještě říct,tak se taky mějte fajn.Ahoj!=)). -
Aneta je jedinecna!!!!
Ahojky Anetko,jsi fakt jedina holka,ktera dokazala prinest sem neco noveho a skveleho,chci ti za to moc podekovat.I tvuj bracha je skvelej,dobre se o tebe stara a je moc fajn,ze ho mas.Na Andelech ti to moc sluselo,nadherne jsi zpivala a opet pusobila prirozene.Mas krasny hlas,ja te moc obdivuji a preji ti at ti to co nejdele vydrzi.Na ty,co ti to nepreji se vykasli,protoze ti jen zavidi.Mej se moc krasne.Papa tvoje fanynka Miksak z Pardubic -
Jsi fakt superzpevacka
Vubec nic se nedeje, ze mas nyni kratsi vlasy, zpivas stale uuzasne, a jsi skromna a sympaticka holka. Tesim se na Tve dalsi koncerty, a drzim ti palce v Tve kariere a mnoho uspechu v ro[c]k musik. Zdenaal -
Aneta tady má některý fotky přímo skvělý. To není jenom můj názor. Aneta se skvěle hodí pro uměleckou fotografii!
-
Aneta langerová: a mylsíš že ti někdo žere že je to vona??? ta ani neví co je to net a ještě aby sem chodila a na něco vodpovídala....seš směšná *15*