-
přímo Anetce
moc mi to neusnadnuješ, mám o tobě referát do hudebky a nemůžu o tobě nic najít.ale jinak si super.mám tě m,oc ráda *1* -
Jsi skvělá a moc ti fandím.jsi úžasná
-
tak jenom vo tý skromnosti...langoška si za vystoupko řiká MINIMÁLNĚ 150 000 a třeba taková avril nebo good charlote hrajou hodně často zadarmo....to by langerová nikdy neudělala....to ne a to mái nevyvrátíze!!prej skromnost!!!!hahahahahahah
-
PRO MY FAVOURITE SINGER ANETKU !!!!!!
Anetko,jsi super!!!Jsi nejlepší!!Kdy vydáš nové CD??Moc ti fandím a posílám hlasy!Čau barča a napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš moc se těšííím *4* -
pouhá závist
Po přečtení některých vulgárních příspěvků jsem usoudil,že tito "přispivatelé" trpí pocitem méněcenosti a závidí Anetě Langerové jeji úspěch.Jinak by nemohli přehlédnout její příjemné vystupování ani neslyšet krásně zabarvený,sytý a čistý hlas. -
pro didku
V novinách bylo uvedeno 80 000 - 150 000 za vystoupení. V tom případě teda maximálně. Bylo taky podotknuto, že to nemá jenom pro sebe. Má třeba taky kapelu. Některý ze SuperStar to mají pro sebe. Fakt je, že výborné umělkyni se musí zaplatit. Tak nebreč!! -
ahoj
Napíšeš mi na email prosím prosím prosím prosím prosím jeden krátkej email. *14* -
Anetě
Proč si se nechala ostříhat???????Vůbec ti to nesluší!!!!!!!!!!!!Seš HROZNÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! -
didka
No,tak to bych moc neříkala protože je to naprostej blábol.Ona náhodou vystupovala pro dětský domovy a byla na pomozte dětem-zadarmo.a říká si opravdu o 150 000 jenomže maximálně a né minimálně jak ty říkáš.Třeba Sámer si říká o skoro 200 000.Jo,a ti dva co píšou přede mnou tak maj pravdu že musí z něčeho žít.Jo,k tý skromnosti:Kdyby nebyla skromná tak by se chovala úplně jinak-proč myslíš že mimo jiné odmítá hrát v reklamách?Právě že ona je skromná až moc a proto o ní skoro není slyšet a je to škoda-mě připadá že má někdy až moc nízký sebevědomí.Mimochodem,co si vlastně představuješ pod pojmem "namyšlenost"?? -
gfd
*5* *14* *7* *5*