Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevím,ale musím souhlasit s didkou.....ona SI HRAJE na to že je svá a skromná...chce mít takovou image...já osobně miluju šárku,je svá (myslím že opravdu je má povahu být taková jaká je a né podle některých z vás namyšlená) a je hlavně přítelská...i kdybych měla anetu ráda tak si nedovedu představit že bych se s ní normálně bavila...příde mě zamloklá,unavená a protivná to šárka má pořád moc energie a je veselá!!!
  • agitky

součást každého názoru je jeho schopnost prosadit ho...jak? To je na jeho zastánci.Aneta to dělá tak jak to dělá a uvidíme říkám já))) Vždy existovaly tři vrstvy....ta nejvyšší je kasta....prostřední je střední vrstva snažící se dostat na místo tý nejvyšší....spodní vrstva je ta, která se snaží ponížit na svou úroveň každého, kdo je něčím převyšuje, vždy je dobré ve všem mít pevné zásady a udržet si ve věcech určitou rovnováhu kdo chce od života moc,může ztratit úplně všechno a kdo chce málo nemusí dostat nic. Aneta si zatím rovnováhu našla. odpověď vždy dá budoucnost zatím velkou chybu neudělala.Aneto agitky né . To opravdu nemáš zapotřebí.Politika je ,uděláš čertu dobře ,odmění se ti peklem..strašně ti anetko přeji okolo sebe mít dobré lidi *9*
  • šáriánce

mozna mas pravdu ale takovych je spousta zpevaku.ja si myslim ze ona se zlepsi-nemela jeste tolik casu neco poradnyho ukazat...no,uvidime... :-)
  • Pro Emili

Nikdy jsem nepsal, že je Šárka namyšlená. Aneta a Šárka jsou různé. Já jsem rád, že nejsou totožné. Myslím, že to jsou dobrý holky. Mírně řečeno. Taky jsou hodně zajímavý. Šárce přeju hodně štěstí! Anetě taky přeju hodně štěstí! :-)
  • Aneta je to nejlepší co vás mohlo v tomto století potkat vy jakoželidi.
  • pro Emili

nesouhlasim že je šárka skromná ...až moc nahlas mluvila o tom jak chce být první českou superstár ,to skromnost neni.......přetvařovala se a hejma ze soukupem ji na to skočili naštěstí rozhodovali diváci a ty svůj názor dali patřičně najevo téměř 80 % pro anetu ....kdyby to bylo na soukupovi tak by nebyla ani aneta ani horváth . anetu ocenili diváci i hudební odborníci již mnohokrát...a šárku oceňuješ jen ty a soukup....
  • tak to prrrrrr

Anetka je hodny tvor a nemuze za......prostě jestli ji budete nadavat tak uvidite!!!!!!!!! *10* a Anetka ma rada lidičky kolem sebe a co ji podporuji ma rada všechny svoje fandy!!!!!!!!!!!!!!!tak když se vám nelíbí tak si to strčte jinak sem to netahejte!.....nebo uvidite!!!!!!!!
  • Aneta je KING

Aneta je ta nejlepšííí zpěvačka pod sluncem!!!!!
  • jen ji nechte ať mluví ona za to nemůže

přečetl jsem si na chatu šárky vaňkové příspěvek, který jsem opsal a předkládám ho vám ctihodné společnosti...Tam osoba s nickem DIDKA obhajuje Anetu langerovou .pak nerozumim proč zde na chatu Anety L... tak proti ni prudí... cituji: Didka: Ahoj. Dneska je to moc pohodový. Díky za to. Příjemně mi to v práci ubíhá. Chci říct, že tak jak se na Anetu a Její Novou Skupinu koukám a hlavně je poslouchám, tak myslím, že až začnou hrát skutečně svoje věci, tak to bude paráda. Dík. A neusněte
  • čauvečky

ahojik zdravim vas! jak pak se mame? ja celkem fajn a Anetko jestli jsis přečetla ten e-mail tak pls odepiš nebo se zblázním tak se mějte pápápápápápá(pár důvodů mám) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit