Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro didku

Rozhodni se svobodně. To je tvoje právo.
  • pro lentilku

jasne,uplne s tebou souhlasim...
  • Ta Nejlepší

Moc Anetě držím palce. Podle mě je to skutečná osobnost.Její sláva rozhodně jen tak nepomine,třebaže je tu nová Superstar. Anetka je totiž ta nejlepší.
  • Pro Míšu

Nedivím se, že je Aneta unavená. Já bych z toho padl na pusu. K umělecký činnosti má ještě školu. To je teda vytížení!
  • ahoj anetko

ahojky anet jak se mas ???? mas krasny hlas a cd,divim se ze nemas jeste kluka.ja rada take zpivam a chtela bych byt jako ty ..... mohla bych si stebou za zpivat
  • zkouška

rád se seznámím z dívkou podobných hodnot které určují Anetu Langerovou,doufám že jsem na správných www stránkách jsem 74 ročník podnikám v oboru služeb, jsem samostatný a nezávislí...bydlím ve svém domku ..ve kterém je mi dobře...
  • šlápla do h--na

až na to že jde zpívat tomu zfašizovanému davu na 1. máje a tím podporuje netoleranci a násilí, stejně jako Aneta- zpívá pod heslem "zabij si svého bolšánka" Re: Re: Re: běsnění v praze na 1.máje Autor: amálka [84.42.193.175] Datum: 03.05. 2006, 19:25 Anetku mám ráda, ale je zatím moc mladá na to, aby pochopila co se skrývá za ODS.ODS jsou právě Ti komunisti, kterých je třeba se bát (nikoliv těch červených, ale těch modrých) :o( Modrými kabáty to schovávají........podle mne jsou daleko horší než Ti kovaní.........Ti si na nic nehrají. Mají své ideály, ale modří vidí jen PRACHY a jdou přes mrtvoly
  • tady nekdo chtel e-mail na anetu,tak teda:aneta@langerovaaneta.cz tak zdravim a anete preju hodne uspechu:-)
  • Pro Emili

No já teda jako nevim jestli bys ty taky nebyla unavená po tom všem frmolu co má Aneta a pořád se usmívala atd.
  • anetka je nejlepší!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit