-
Pro Emili
Protivná Aneta není! Ani omylem!!! -
Anetce
Ahoj Anetko, přeji Ti spoustu úseků na poli hudby, možná tomu taky trochu rozumím (asi jen maličko:-))) každopádně máš mojí maličkou podporu:-)) Ahojky -
Pro Carin
Z frmolu Anety by byla hotová. Jednoduchý to Aneta fakt nemá!!! -
Anetce (oprava)
Ahoj Anetko, přeji Ti spoustu úspěchů na poli hudby, možná tomu taky trochu rozumím (asi jen maličko:-))) každopádně máš mojí maličkou podporu:-)) Ahojky -
a myslíte že šárka to jednoduchý má??třikrát týdně vystupuje po celí čr naživo,cjhodí na konzervatoř a má přítele,rodinu se kterou se setkává...aneta chodí na blbpu obchodku při tom nikde moc nevystupuje spíš nikde,svýho táty si anií nevšimne a to je všechno...pořád je votrávená atd......zato šárka se na všechny usmívá a všechno s přehledem stíhá!!!
-
NESNÁŠÍM je mi z ní na blití jen to slyším v rádiu!!!
-
Jsi nejlepší
Anetko jsi nejlepší zpěvačka u nás.Tvoje CD poslouchám každý den,nikdy se mi neomrzí,je to bomba.Doufám,že i Tvoje druhé album bude tak super jako to první. -
Ahoj Nejlepší Anetce
-
jsi out
Tvůj hlas je stejný jako má ožralec kterej de ráno dom z pařby tvůj vzhled je to nejhorší co jsem kdy viděla. Vzpamatuj se! Tvůj klip na voda živá je nenápaditej trapnej a nejhorší co sem kdy viděla!Horší je snad jenom Hříšná těla,...A vůbec tvý písničky sou sračky!!! -
Pro všechny
Aneta je dobrá ale svým způsobem