Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj anetko jsi nejlepší a miluju tvůj zpěv jsi pro mě jako teta byla jsem na tobě na mattoni dala by jsi mě email.
  • emili seš fakt dobrá...kouám že nás je tady víc co tu trpku hatujeme!!!!jo a prej spolužačka!!!!hahahahahahah=D....vy ste fakt výmazové!
  • jo,anetka je super...jeji e-mail je: aneta@langervaaneta.cz,zdravim vsechny jeji fanousky a tomu zbytku vzkazuju ze vy byste to lip nedokazali a ze to jak vypada je jeji vec a hodne lidi vypada o hodne hur nez ona a jeji hlas je nahodou dobrej...
  • puberťačka

jasně didko našla jsi k sobě puberťačku.Dobře si ji ohlídej vono jich tady moc nenajdeš ,jedině že se jedná o tu samou osobu ,tedy o dvojitou puber´tačku.
  • Anet to je hrozný co dokáže někdo napsat!

Nezasloužíš si to, jenže anonymita a mindrák dělají svoje ! Vé své podstatě těch lidí je mi líto... Nenech se odradit , jsi skvělá!:-) hoj pupik
  • anetka je nej :)

jsi super!
  • o didce trochu jinak

čtu rozstřel mezi velkou ženou na těchto stránkách didkou a polospisovatelem Vazbou téma Aneta jak jinak že.... přicházím ze svou troškou do mlýna .didka Téměř bez výjimek přenáší odpovědnost za své chování na druhé: ona se tak musí chovat, protože oni jsou k ničemu, neschopný, blbí,nechápou že aneta je blbá. Někdy si zřejmě určitou míru odpovědnosti za své chování uvědomuje,řekne že je v pubertě jindy se snaží své chování utajit říká že je šťastná puberťačka. Záleží ji na mínění okolí chce vnutit svůj ojedinělý názor. ostatní pak ponižuje pokud májí jiný názor.... je to projev psychického násilí .Didka se snaží získat nadvládu nad ostatními pomocí zvýšené agrese , , zvýšenou kritikou, ponižováním druhých. Náhle najde chybu v sobě samém a přijme tvrzení o své vlastní odpovědnosti za své chování(jsem přece v pubertě) zajímavé trochu mi tady připomínáš svým nezřízeným sebevědomím aničku dajdou "jak mi ukradli superstar".klidně si tady piš co chceš ,jseš chráněná imunitou a pubertou. zabývat se tvými přísměvky je úplně promrhaná energie....ano aneta je vynikající zpěvačka a její písně a hlas má oddané fanoušky napříč populace ,a je v současnosti nejoblíbenější člověk a i zpěvačka,její fanošci jsou stálí a z toho důvodu dosáhne na hudebním nebi dalších ocenění včetně zlatého slavíka, který jediný ji chybí..prosím neodepisuj mi -já respektuji tvůj názor ,mě stejně nepřesvědčíš že se mýlím...děkuji
  • Anetce

Anetko,zustan takova jaka jsi....mam te rada.
  • anetky

nedá mě to a stejně ti odepíšu.....vazba mě jenom řikala že se chovám jako pubetrťačka a tak sem jí řekla jak jinak by sem se měla chovat když sem??to je všechno...když já nezměnim tvůj (váš) názor tak vy samozřejmě nemůžete změnit můj....myslim že osobnosti.cz sou k tomu k čemu já tuhle stránku využívám....někde chcálím někde ne.....to je všechno....dál budu sledovat vaše ody na anetu a občas se připojim se svym vlastim názorem.....
  • anetka

vse nej k svatku *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit