Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro k.e.t.a

Nauč se zpívat jako ona a potom tady dělej machry!
  • re . pro didku do vlastních rukou

stebou slovy klasika "mě baví svět"....bez nadsázky, jsi zajímavá dívka a vysvětlim ti proč : nemám rád lidi kteří se jen vezou, opatrně aby nikoho nerozhněvali, k nikomu a ničemu se moc nevyjádřili, a za nikoho se nikdy nepostaví a to podle mne jsou lidi neutrální bez chuti a vůně(prostě nudný )To jsem vkřeči, to znám moc dobře, když máš před sebou nějakého "knedlu", můžeš svoji inteligenci dokázat leda tak mrkáním levého oka. Nejen že je to frustrující říkat smysluplné věty a naoplátku dostávat něco jako "cóó? Prosim těě! Dyť to není pravdááá!", ale navíc-pokud debatu neopustíš-začneš působit opravdu jako blb. A tak si jen občas ulevuju drmolením. pomocccc blbost mě fackuje DD))) s tebou ten pocit nemám ,ale to je jiné téma
  • Já teda zpívat opravdu neumím, ale podle mě je anetino zpívání dost nic moc!Její klipy jsou nudný jako její písníčky BLÁ BLÁ BLÁ!je to můj osobní názor někomu se ta nuda zjevně líbí ale to teda nechápu!
  • Anetko vy čekáte miminko?
  • ninja

hele k. jedinej nudnej si tu ty a taky si velká sračka!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pro Kláru

Vztah Anety s Nikolou je příkladný. Myslím, že jí hodně pomáhá! Díky! Ahoj!
  • Aneta

Anetka je super a ma ji moc rad chtel bych se s ni ozenit papapa miluju te ANETKO PAPAPAPA!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak hele ty trapnej ubožáčku tohle je můj názor a za tím si stojím a věř mi že mi je jedno co si o mě myslí taková ubohá existence jako ty!Jak se tobě aneta líbí já ji nasnáším!
  • pro Emili

Obchodka není žádná blbá škola. To jsi poněkud přehnala! Tebe by z ní asi brzy vymetli!!
  • tak se nehadejte,vzdyt se jeden clovek nemuze libit kazdymu-kazdej ma jinej vkus.me se treba libi jak aneta zpiva a to ze ze sebe nic nedela.jenom mi vadi kdyz ji nekdo nadava ze je p..a nebo k...a apodobne ale kdyz to nekdo rekne slusne a nenadava ji tak je to jeho vec,ne?proste to nejde aby se jeden clovek libil uplne vsem-a tak je to se vsim,nejenom s lidma...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit