-
anetka
Na otázku, proč se přihlásila do SuperStar odpovídala: To musíte posoudit vy. A tak jsme soudili - my i porotci. Aneta působila nenápadně vždy pouze do chvíle, než vystoupila na jeviště. Pak vše utichlo - když začala zpívat, po těle nám často přeběhla husí kůže. Zem pod jejíma nohama se otřásala a ona tam zcela nepohnutě a snad nevědoma si vlastní výjimečnosti stála a zpívala. Obvykle písně od Alanis Morissette, kterou považuje za svůj hudební i lidský vzor a s níž se díky svému triumfu v SuperStar tváří v tvář setkala. *14* -
:-)))
jo,anetka je proste nejlepsi... -
Hrůza
Zase DAMOKLES už mě sere jak všude podváděj, je to v každý diskusi, na každym chatu všude je podvodnej odkaz na DAMOKLES. Sou to hovada který neuměj jinak nahnat návštěvnost jejich stránek než takovejma podlejma akcema. Vždycky když na to naletim mám chut jim tam hodit granát!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Něco na tý Anetě je...
A já nevím co.Sice ji zas tak nemusím ale v porovnáni se všema superstars je skvělá! -
evlin
Rozdílný názory beru. Nejsem žádnej komouš a nikdy jsem nebyl. Aroganci dokážu rozpoznat. -
Ahojky
Ahojky, jsem po dlouhé době opět tu a moc vás zdravím. Nějak to nestihám ....Doufám, že vám počasí nekazí náladičku . Všem strašně děkuju za gratulace k svátku .Je to opravdu krásný pocit ,když si na mne tolik lidí vzpomene. Celý den jsem byla zaplavena sms a mailíky Čusíííík I Think Im Paranoid *4* *4* Vaše Anet! -
Aneta
Kdo tady píše tak ohavně a je jedno o kom,tak jste normální úchyláci.To si pište někde jinde a jinam.Vše je vaše závist,protože sami by jste se nikam nedostali s vašími hlavami plnými pilin.Divím se,že ty vaše sprosté bláboly nevymažou.Aneta umí spívat s citem a nádherně/viz.Živá voda/Vy ostatní co jí haníte můžete tak k rybníku kvákat se žábami. -
wow
čabas! lidišky jak pak se máme? děkuji Anetce za pozdrav!!!!!!!přeji pěkný den!!!!i naší anet! pápá ! *4* *3* -
Aneta je výborná zpěvačka. Za poslední rok se zlepšila její vizáž. Aneta patří mezi hodně atraktivní ženy. Pro muže je Aneta přitažlivá žena. Nejen zpěvem. Vysoká prodejnost jejího CD není náhodná. CD je skutečně výborné. Myslím, že jedničkou je Voda živá. Ta je hodně parádní! Hlas Anety je velký dar.
-
Ahojky Ančo!!!!
Ani jak se máš!!!!! *4* *1* *1* *3* *14* *7*