Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja ji nemuzu ani videt a slyset uz vubec ne. *12*
  • pro Anetky

Takto se přidávají příspěvky? Je zajímavý, že jinde to tak nedělaj. Mějte se tu! Čau!
  • Ahojky Anetko jsi fakt NEJ!!!! *1* *3*
  • jarda

než jsi sem vtrhnul ,tak tady nuda nebyla..všechny si vyhnal a nezkoušej to na mě - nejsem teplouš
  • ANETKA

Tak procítěně podané písně jak je dává naše Anetka je radost poslouchat. Celé mne to pohltí a nepustí ani na chvilku. Ani když je krátká pauza mezi písněmi. Stále ve mě ještě doznívá ta předcházející. *5* *3* *4* *14* *4*
  • pro Anetky

Teplouši nejsme. Tvůj příspěvek je příkladem nahánění příspěvků. Už jich tady máte hodně. Nejvíc jich nemáte.
  • jarda

myslim že je to fakt s tebou o ničem ,důležité je že jsi anetovec ...to je dobrá vizitka......ty vždy sem vlítneš a prohodíš dvě tři slůvka a na to vážně se nedá a nebudu reagovat, hlavně že mi vychází obchody v mém podn.právě před chvilkou jsem se dozvěděl že mi jeden vyšel skvělé
  • To jseš možná tak ty..
  • o jedné nudné holce

Dost nečekaně se v sobotním vydání deníku MfDnes objevil otevřený dopis adresovaný zpěvačce Anetě Langerové. Anarchistický aktivista Ondřej Slačánek v něm úřadující České slavici vytkl, že se 1. května letošního roku zúčastnila antikomunistického koncertu na pražské Letné. "Milá Aneto, máš moc. Zároveň je to tak, že moc má Tebe. Stala ses jedním z obrazů moci. Je hezké, že se snažíš zpívat bez playbacku, ale to nestačí," napsal mimo jiné Slačánek v dopisu. "Je třeba rovněž reflektovat svět bez playbacku, který Ti jistě ochotně poskytnou různí antikomunističtí či komunističtí bojovníci nebo kdokoli jiný, kdo z Tebe bude chtít udělat ozdobu svého příběhu a svého usilování. Tento playback se jmenuje ideologie: a v jistém smyslu je docela jedno, zda je "komunistická", nebo "antikomunistická"," zdůraznil anarchistický aktivista. *1* *5*
  • ......

Kdo o tobě řekl že si teplouš,tak asi snad měl proč!!!Musíš snad uvažovat,Jardo!!!!Jestli chceš můžem pokecat,tak mi buď napiš sem,nebo na mailovou adresu,pa pááááááááá,můžem potom společně,drbat nějaké celebrity.........první vymysli ty,koho máš nebo nemáš v oblibě!!!pa pááááááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit