Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anetka

Anetko mám tě mocinky mocinky moc ráda a doufám že nahraješ dost CD a budou ti vyhovovat ahoj bára *4* i třeba Křídla motýlý moc pěkná pisnička *4*
  • ANET JE NEJLEPŠÍ

ANET TY JSI NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA KTEROU ZNÁM.Uíš zpívat a nejsi namyšlená.JSI PROSTĚ TA NEJ.
    • Re: ANET JE NEJLEPŠÍ

Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
      Anetka I Love You *14*
  • rabis

ze zacatku jsem si myslela ze bude mit dobrou hdbu ale sklamala me,je jak strasak do zeli.
  • tamka

seš normální??jak je vidět nikdo si s tebou psát nechce!jak dlouho tady budeš psát to svoje páááááá pudem drbat celebrity....seš nějaká švihlá neee???
  • Aneta bez!!!!!!

Super fotky Anety bez http://www.webpark.cz/sexy-fotky
  • Aneta je hezká žena. Má zajímavou duši. Je hodně inteligentní. Aneta je skvělá zpěvačka. U nás se aktuálně nachází na vrcholu. Její hudba mě nezklamala. Na své CD moc času neměla. Termín byl šibeniční. CD Anety je výborné. To se tedy obdivuju. Aneta je prostě šikovná. :-)))
  • Aneta ma krasny hlas byl jsrm na jejim koncerte ale byla to fakt nuda hodila by se k ni rockova hudba jeji hlas je na ni jak delany je to strasna skoda strasna
  • Aneto,miluju tě
  • tesař......to bude hodně velký iq......spíváš!!!!!:D
  • utíká i před fanoušky

Je geniální zpěvačka,má jedinečnej hlas dar od boha.Má od 17 let voskovou podobu v síni slavných lidí a to je světoví rekord všech rekordů. Již teď píše české dějiny . Utíká před médii to je správné, utíká i před fanoušky a to není správné !!!!!!!!!!!!! *9* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit