Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přidat příspěvek

chci ji přidat příspěšvek ahoj
  • aneta je fakt skvělá!!mám ji moooc ráda!má skvělí cedo a už se těšim na druhý.Je to silná holka avšechno to zvládne!držim jí palceee!!
  • Anetě za skvělý dobročinný akce: SPECIAL THANK !!!!!
  • Aneta

Aneta je nejlepší. Moc jí vítězství přeji. Má krásný hlas, už se těšim na CD. Doufám, že se dostanu i na křest její desky. Věřím, že jí popularita nestoupne do hlavy a vždy bude stát pevně nohama na zemi.
  • Anet je skvělá! Je svá, milá, má skvělou kapelu, se kterou jim to naživo skvěle šlape a hlavně myslí i na ostatní! Koncert pro Světlušku byl uplně bombovej!!!!
  • Anetko

Anetko mám tě strašně mooooooooooc ráda ,hrozně bych chtěla tě mít za sestru. Všichni doma i ve třídě tě máme rádi a fandíme ti a učitelka říkala že jsi to co tato země potřebuje. Zpíváme taky ve škole tvoje krásné písničky nejvíc vodu živou atak všechny tvoje písničky jsou mocinky pěkný.. moooc prosím prosím napiš mi na adresu Martinavachova@atlas.cz *3*
  • Anetě

Anetko už se těším na Tvé další Cd.Bude to moje třetí cd od Tebe.Mám i to první. Než si se stala superhvězdou a je skvělé.Ať se ti daři.
  • Koncert pro Světlušku byl superbombovej. Skvělá Aneta a jedinečná Helena Hegerová! Fakt úžasný. A pomůže to lidem!
  • 42400

například vondráčková si ve vztahu k médiim udělala šibalskou suprově placenou firmu a pěkně na médiích ,které neustále žaluje tak vydělává tučný prašule.Někdo jiný nežaluje a netrpí prostě je masochista. Anetka to dělá důsledně a podle mne dobře . Nepodporuje bulvár má svoji lidskou hrdost u ní je to jen o zpěvu, jenom o zpěvu. Díky bohu a rodičům že ji skvěle vychovali.Je to dobrý člověk
  • K.OK.O - Jasně, její písnička jsou ZATÍM o ničem - protože nemá nic svého. Ale má styl, zatímco styl Šárky je na 100% stejný jako I. Bartošová, H. Vondráčková a další podobného typu. Šárka by jen rozšířila řadu. Aneta stojí sama za sebe. To, jak na podiu vypadá, s tím se dá vždycky něco udělat. Ona tam Šárka taky nepředvedla nic světo borného. A buď tak laskavá a narážky jako slepice... si nech pro sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit