Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ????

O co ti jde? Nemůžu vyjářit svůj názor? A já jsem snad tvrdila, že bych líp zazpívala? Co to blábolíš?
  • Světluška

Aneta zpívá fakt krásně, ale na tom koncertě zpívala divně. Nemyslim si, že zpívala falešně, ale mohlo být třeba špatný ozvučení.
  • Hm,

zjišťuji, že Langerovou lidi buď zbožňují nebo hluboce nesnáší. Patřím k té druhé skupině *15* .
  • aNETA JE FAKT VELKA ROKERKA,anebo si hraje na Punkerku to me podrzte jak mela na kalhotech to anarchisticky acko z toho mi bylo na bliti
  • Pro Honzu Jaška

Ahoj Aneto, hezky vam to šlape.Mužeš prosím Tě říc Honzovi bubeníkovi at mne zkontaktuje jsem jeho davnej kamoš z Brodu a nemam na nej spojení
  • "Snažil jsme se vymyslet úplně nový typ superhrdiny," říká duchovní otec Anety Langerove Stan Lee. "Uvažoval jsem, jakou jinou zvláštní schopnost by měl mít proti těm dosavadním? Čím by mohl zaujmout posluchače i diváky? Vytvořil jsem Gotta, který byl nejsilnější bytostí na planetě Zemi. Vytvořil jsem i řadu dalších superhrdinů - například Komunistickou čtyřku(Michal David,Janda,Helena Vondrackova,Karel Gott). A teď jsem seděl a nic mě nenapadalo. A pak jsem se zadíval na mouchu, která lezla po stěně. Napadlo mě: co kdyby moje hrdinka tohle dokázala? Lézt po stěnách jako hmyz? Ještě jsem potřeboval jméno. Zkoušel jsem Insect-Women (Hmyzí žena), Mosquito-Women (Komáří žena) a řadu dalších názvů. Až pak mě napadl Superstar-Women. To se mi líbilo. Znělo mi to dramaticky, téměř magicky. Superstar-Women byla na světě.
  • :)))

Tak dík. :) Už jsem čekala, že na mě budeš zase křičet. :) Asi ano, mužeme pouze říkat, že se nám někdo líbí nebo nelíbí a nemáme právo nikoho hodnotit. Takže, sorry Aneto.
  • já jsem modelka
  • Anetka

To že v síni slávy Aneta Langerová bude vedle sebe mít Michaela Jacksona , Elvise Presleyho, Micka Jaggera a Tinu Turnerovou to je dobré,tam se bude cítit dobře.Doporučuji doplnit hvězdnáý tým o alanis morissette ,cítila by se ještě lépe, škoda že alanis to až tam nedotáhla.... konstatuji že se do hudebního nebe možná dostala dřív než kdokoli jiný na světě. Proto nechám prověřit , zdali tato mladá česká dívka nepřekonala světový rekord , v počtu ocenění v daném čase a zdali ji nenáleží prestižní místo v //////Giunessově knize rekordů ///// *7* *14*
  • Anetka

Ahoj Aneto,jsi skvělá zpěvačka.Mám tvé plakáty a obdivuju je je mi 11 let,ale 21.září mi bude 12 jsem z ostravy AHOJ PETRA:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit