Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pipipipi

kokokokodák,, mě se Aneta líbí a hraje si na kytaru.Mimochodem vydělala pro světlušku skoro 5 melounů)))a kolik ty jsi přispěla ? nic viď )))tak si na nic nehraj nulo ...bla bla bla
  • ROKERKA ANETKA

Aneta ma fakt skvelej hlas který jen tak někdo nema držím jí palce aby to dotáhla co nejdal a taky se mi u ní líbí ze je upřimna a ze nedelá šaška v estradach . I když možná trosku chybu udelala tu reklamu asi mohla primout ale to nevadi . jsem rada ze aspon nekdo ma v ceský republace srdce jako ja pro rock nebo pop-rock protože nejaka Vondračkova ta se fakt už neda poslouchat .tak tedy Anet držim ti palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • anetka je nejlepší!!

nevim, co tady máte proti Anetce, je to fakt dobrej človíček, kterej to nemá mnohdy lehký, ale zůstává svá a na nic si nehraje!!je super!!!!!!
  • Aneta je nej

Anetka je prostě ta nej zpěvačka a něco takového v české hudbě hodně chybělo. CD prostě super, co k tomu ještě říct...
  • Věřím, že to nemá lehký. Na některý lidi se moc spolehnout nemůže. Naštěstí je velmi inteligentní. A to je fakt dost důležitý. Líbila se mi, když řekla, že miluje rodinu a muziku. V půl druhý v noci jsem hlasoval do prestižního Téčka. Objevilo se příjemné číslo 14. Doufám, že první místo vydrží. Klip je vynikající. Asi náš nejlepší za deset let. Hlasuju ale do různých hitparád. V ženské kategorii je Aneta v naší pop music na prvním místě. :-))
  • Hloupost nade vše

Mládeži, chovejte se na této diskuzi slušně, ono to hodně vypovídá ne o samotné Anetě ale o Vás. Aneta má talent a umí zpívat, je moc hezké, co udělala pro nadaci Světluška. Když ji někdo nemáte rád, jděte na jiné stránky a je klid. Hudba je krásná v různorodosti, učí lidi toleranci a pospolitosti. Možná to některým z Vás časem dojde.
  • Tu holku nám seslalo samo nebe.Ta naše hudební scéna potřebovala trochu oživit.Má skvělý hlas,charisma a nedělá ze sebe něco co není.Podle mého názoru si plně zaslouží titul superstar.Je prostě úžasná.Děkujeme ti Aneto,jsim fakt dobrá.
  • I přes ty nektery blby kecy,vim ze Aneta je supr holka,ktera neni zadna televizni popina a ze je supr,nema chyybu teda az na svyho bratra!!Drz se
  • anetka je osobnost které věřím

Já přispívám jen na to v cověřím, komu věřím a taky prostřednictvím toho komu věřím a to Anetka jednoznačně u mne takový člověk je Přispěl jsem a jako podnikatel docela zajímavou částkou já vím že namítneš, že si to odepíši z daní takže mi to nic nestojí.. Ano odepíši ,mohl jsem však tyto peníze zhodnotit v jiných investičních záměrech či do zlepšení podmínek lidí , zaměstnanců
  • Pro Nadu a fanclub

Díky za pozvání. Výborně bylo napsáno, že se těšíte na všechny. Je taky výborný, že zavítáte na tyto stránky. Počet příspěvků je tady vysoký. U Anety to už ani nepřekvapuje. Je taky zveřejněno, že v TOP 10 osobností má Aneta deset tisíc návštěv za 30 dní. Vlastík má polovinu. To taky o něčem vypovídá. O dalších účastnících prvního ročníku SuperStar se taktně zmiňovat nebudu. Oceňuju, že Aneta ze sebe nedělá velkou hvězdu. Aneta strašlivě miluje muziku. Aneta je taky hodně zajímavý člověk. Přeju hodně štěstí! Čau!! :-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit