Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ko

Máš pravdu. Nemůžu psát příspěvky ve 04.30 ráno. :))
  • Aneto Díky

Koncert pro Světlušku bomba,řekni bubeníkovi,že já jsem dávná kámoška z Ostravy :-) čus bus
  • Anetko si nej!
  • Fanoušek pipiny

Nemáte na tu pipinu email? Jak to ta šmudla mohla vyhrát? Proč ji není dnes slyšet? Vyhrála díky pár šulinům, co neví co s prachama.... Mohli tak utrácet v debilní soutěži, a podporovat všiváky za debilní hlasy!!!! Proč tak rychle zhasla???? Opravdu je český národ tak tupý?????? Linda Finková a Markéta Muchová - to jsou zpěvačky!!!!!
  • Jsi fakt skvělá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Umíš vážně dobře zpívat.Fandíme ti.
  • seš trochu ruplej ne?
  • Aneta

jsi dobra,ale Sarka by byla nejlepsi.
  • Pro zpěvačku

Aneta je vynikající zpěvačka. Je to taky velmi zajímavá žena. Ani krása jí nechybí. Je prokazatelně úspěšná. Čau.
  • Anetka

Anetko, nejsem ve věku kdy si ženy chodí sami kupovat CD nových zpěváku, ale u tebe jsem neodolala a mám ho již koupené, udělalo mi velikou radost a hlavně písen č. 12 křídla motýlí, vím že je to těžké ji zazpívat ale od tebe to zní tak nějak krásně "nadpozemsky" (doma ji už nesmím pouštět na repeat, protože si všichni myslí že jsem se zbláznila. Díky Anetko, máš krásny hlas jen tak dál. Jana
  • fanclub

jestli chcete, přijďte se podívat na stránky anetina oficiálního fanclubu, můžete se jen tak podívat, prohlídnout si fotky, nebo pokecat na chatu. Těšíme se na všechny. www.aneta-langerova.com

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit