Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anet, vůbec netuším, jestli

vůbec mrkneš někdy na tyto stránky. Snad ano. Víš, zajímalo by mě, jaký máš názor na zpěv Martiny Balogové? Víš, já ji fandila a promiň, ale myslím si, že hlasově jseš opravdu o třídu níž než ona. ( ale to jsou jen mé pocity a ani v nejmenším Tě nechci urazit). Víš, jseš zpěvačka a rozeznáš kvalitní hlas, tak bych ráda vděla, co si sama o tom myslíš. Nechci se Tě ani v nejmenším doktnout, byla to přece soutěž a Ty jsi vyhrála . Gratuluji, opravdu upřímě.Šárka Vaňková Ti opravdu nemohla konkurovat. Jseš opravdová zpěvačka. Nic méně si myslím (doufám, že mi to nemáš za zlé), ale Martina byla a je opravdu vyjímečný talent. Neuraz se prosím, ale měla to být ona, která beze sporu ukázala ten nejlepší hlas, který se u nás, v tak malé zemi vyskytne jen vyjímečně. Chtěla jsem jen vědět, co si o jejím zpěvu myslíš. Přeji hodně úspěchů v kariéře, ale co je důležitějš, a Ty víš, že to není fráze, ale hlavně ZDRAVÍ. Dala bych hlas Martině, ale Ty jsi byla hned druhá kočka, které jsem fandila . Joo, bylo to dilema. Věřím, že se nezlobíš, že jsi tak docela nebyla má favoritka, ale ještě něco. Víš, když zpívala Martina, opravdu mi běhal mráz po zádech. Ten, kdo trochu rozumí muzice, takový pocit už určitě zažil, že Tě zpěv zasáhne přímo do duše. Tak co, Anet, zkusíš napsat, co si o zpěvu Mariny opravdu myslíš? Věřím, že není mezi Vámi rivalita a budu si moc cenit Tvého názoru. S přáním všeho nejlepšího se s Tebou loučím. A pokud Ti čas dovolí, budu se těšit na Tvoji reakci. Dobrou noc.
  • oprava

Nějak jsem přejmenoval Hanu Hegerovou. Moc se omlouvám! To je důkaz, že jsem z ní byl celej pryč. Je to velká osobnost! Jsem rád, že Aneta si jí váží!!!
  • ahojky

chci vám jenom popřát pěkné prožití prázdin!at si nic neuděláte!!!!!!tak si to užíjte pápápá *3*
  • --

Ahojky Aneto nic si z toho nedělej když se někomu nelíbí tvé písně tak bych chtěla vidět jak by dopadli oni já jsem ti fandila a fandila jsem taky ostatním protože spíváte všichni velmi dobře přeju hodně úspěchu do života
  • Hej,na co tkový romány.Nestačilo by říct:Jsi skvělá zpěvačka,ale mohlo by to být i lepší.Co?
  • aneta je super,ale viděla sem její koncert a zpívala hrozně falešně dřív sem jí měla radši!
  • pes

Ahoj Aneto jsem tvoje faninka.Ja jsem te moc fandila i Samerovy vy dva jste byly nejlepsi. A moje kamoska te taky fandila!!
  • Je to sice pěkné že ji nechceš urazit,ale jak už jsem tady někomu řekl.Nauč se zpívat jako ona a potom tu machruj že je o třídu níž s hlasem než Balogová.Neříkám že Balogová neumí zpívat je opravdu skvělá zpěvačka.Ale nedělej tu machry.To co Aneta zaspívá bys ty určitě nezaspívala.
  • všichni.........

ahojky všichni třeba se májinečko dočkáš jako já......přeju ti to Anetka je strašně moc SUPER človíček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*3*a naši přízen si zaslouží i když ji tady někteří nejmenovaní pomlouvají nechapu to!!!*7*jak někdo jí takle může pomlouvat a říkat co má a nemá dělat je to čistě její věc.........tak at se ti to splní jako mě mějte se krásně a užívejte prazdninek pápápápá*4**4*9*4*9*
  • slunce

Ahoj Aneto zpivas moc hezky mohla bis taky nekdy priject do Plzne uz jsem videla tvuj klip uz od zacatku jsem ti fandila

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit