Přejít na výpis diskuzí

Aneta Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
950 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • langerová aneta

SEŠ PROSTĚ SSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEERRRRRRRR RRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!§§§§§
  • Pro Hatláka Patláka

Máš recht!!!
  • Anca

Aneta je fajna zpevacka!!! MAm ji mocinky rada se mi libi jeji CD *3* *3*
  • Anetkaaaaaaaaaaaaa !!!

Ahojky Anetko !!!!! Jsi fakt boží. Jseš moje nejoblíbenější zpěvačka.Máš dobrý písničky. Seš vyjímečná. I když ted budeme mít 2 Superstar ,tak ty budeš vždy ta první. Ta naše jednička.Akorát ,prosím tě nech si dorůst ty vlasy !!! Slušelo ti to mnohem víc. Ani trochu meka-upu by neuškodilo. jinak seš bezva !!!!! Už se těším na tvé druhé CD.
  • Anetka je fajn

Anetka je fajn ,ale pozor na bulvár je nebezpečný.
  • Langerová

Dřív byla v pohoodě, dneska je to namyšlená kačena, zhubla jak prase a chodí jak nafetovaná - už to není ona, je trapná.
  • Carin

No jasně,co se taky na tyhle blbý kecy dá říct jinýho,že jo:-)))
  • čusííííík

Ahoj, tak koukám, že je tady zas taková debatka ohledně mého psaní na netu!Nebojte se o mě! Všecko v pohodě...:). Každý názor je užitečněj. Četla jsem si odpovědi na můj poslední příspěvek a jsem ráda , že tohle forum neslouží k hádkám a urážení, jestli to tak můžu řícta za to Vám všem opravdu velký dík. Každý má svůj názor a určitě není na místě ho za to odsuzovat. Brzy se stavím. Já teď nemám čas, ale snad se někdy stavím na delší pokec!:) Mějte se!
  • Fandím jí!!!Ať zůstane sama sebou a nehraje si na boha. Jedině tak má velkou šanci.
  • anetka je boží oko

aneta je nejlepší je sváa na nic si nehraje...jako např umělkyně věra pat s obšlehlym cd , nebo herec JPZ....aneta je skromná i přesto že získala za jediný rok víc hudebních ocenění než např. petr janda který ji ze závjsti očerňoval.... či co jiný nezískali za celý dlouhý život....žádnej zapšklej dědek nebude na anetku šahat jinak na něj pošlu věru patt i s právníkem,nebo bosse podsvětí a zároven šéfa kriminálky JÁ PETRA ZVĚŘINU.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit