-
Máš pravdu!!!!!!!!!!!!
-
Angelino jsi ku*** protože si hraješ na dospělou.Mě je 15 let a když mi bylo jako tobě tak jsem si nehrála jako mimina který si hrajou na dospělí. Například ty umíš zpívat ale mě zase de atletika, výpočetní technika a matematika a jazyky: angličtinu, španělštinu, italštinu a nakonec češtinu .Víš tebe baví zpívání mě zase baví tělocvik a z něj atletika.
-
Ahoj Angee mám tě moc a moc ráda... Jseš z 5Angels nejlepší a nejhezčí..
-
ahoj.Si nej *4* *4* *3* *3* *15* *2* *1* *3*dia
-
Já se taky jmenuji Angelina *3* *3*
-
Nevím proč je někteří pomlouváte a urážíte sami byste to tak nezazpívali!!!!Jsou dobrý já jim fandím,zpívaj pěkně a jsou pěkný hlavně angee jen tak dál holky *14* *4* *3* *2* *14* *4*
-
ahoj angel seš ta nejhesči ti a vendi libite se mi moc a mislim si že ste užasni chci se stebou kamaradit seš užasna heski spivaš a ten tvuj užasnej hlas juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu prostě bezva seš rostomila ahoj antonie *1*
-
Angee jméno je doopravdy Anhelina ne Angelina ;) Je ot napsaný i vtý jejich knížce
-
Vše nejlepší !!! *3* *4* *1*
-
Tak se prý uvidíte s 1D a JB...tk bych moooc chtěla teda hlavně s 1D...šíleně vám závidím...jo a všechno nejky k narozkám a hodně štěstí, zdraví a hlavně ať si s holkama užijete!!! *14*
-
Děkuju:))))
-
Ahoj ty jsi pravá angee?
-
tak neasi fracci rozmazlení si myslijou že když zppivaj na playback že jsou borky?! hejbat pusou umí každej ne jak ty p**e zkur*ený..!!!!
-
5angels jsou super nechapu proč tu takove kokotiny píšete tak založte skupinu a uvidíme jak budete slavný jo a k tomu Playbacku si zkus cca 3minuty tančit k tomu zpívat jako ony a uvidíš že to nejde zadýchaž se ....!!!!jasně chápu nemusí se ti líbit všechno ale si to zkus sám a nebo si to nech pro sebe
Můj názor!!! *3* -
ahoj já mám skupinu black hears a my uplně dobře ugujeme díky 5angels
-
ahoj děkuji za tý krásný komenty co mi sem píšete holky sou taky rádi že píšete že ta nase skupina je nejlepší moc dekuji :) vaše angee *14*
-
5angels=pět malejch rozmazlenejch smradů, který si myslí že jsou dospělí! Vy je nemáte rádi protože dobře zpívaj (což mimochodem ani není pravda) ale že jsou hezký! hezký jsou - zpívat umí ale na to aby si mohli založit skupinu????? NIKDY! taky umím třeba zpívat ale když půjdu třeba do superstar tak se mi tam vysmějou do očí! CHÁPETE TO VY ******** FANOUŠCI ?? *16*
-
si nej angee at se vám daří s 5angels =D=D=D=D.
-
Já proti nim nic nemám, ale zpívají dětské písničky a když si troufnou na angličtinu, tak je to hrozný *16* Anglicky neuměj a všechny s prominutím "přiblblé" fanynky děsně fandí a zpívají jejich písničky *1*
-
ahoj engee jsi úžasná a jsi vodnář jako já *14* *14* *14*