-
5Angels jsou nej
Angelina je úplně normální holka je z Čech jen má anglické jméno já znám třeba Jennifer a Jessicu kterým to dali rodiče! Neznáme to že jsou ukrajinci! A na počítači to upravujou a víte proč? Aby tam dali muziku, aby to nástavili atd. ale ne aby tam změnili jejich hlasy! Na playback zpívaj a víte proč? Protože by to neudíchali oni k tomu ještě tancujou! Zpívat umí skvěle mnohem líp než kdokoli z vás, a to, že někdo říká že někdo umí zpívat neznamená že zpívat neumí, jenom pro to že neumí zpívat on sám! TO JE NAPROSTÁ KRAVINA! Prostě 5Angels jsou navždy nej!!! A Angelinku mám nejradši! -
agelina
jo je fakt dobrá 5 angels mají prostě talent *14* *14* ahoj andílci *4* *4* *4* *4* -
Re: DEJTE HLAS 5ANGELS!
5angels *4* *15* -
Re: ccf
ty nemáš páru o čem je muzika 5angels jsou skvělí *10* -
andílek
nejlepší je míša a angee *1* *1* -
Re: Re: ehm..
Hele lidi, další faninka někoho kdo ani neumí zpívat a museli mu to upravit na počítači.A mimochodem jestli mi zas někdo odepíše chtěla bych slašet jak zpíváš ty...já náhodou zpívat umim jo tak klídek. -
ccf
Zpívat umí každý druhý člověk
To přeci není o zpěvu..samozřejmě je dobré mít hlas ale to vůbec není to nejdůležitější
5 angels to nejdůležitější postrádají..
vůbec nemají páru o čem je muzika oni dělají muziku proto aby byly slavné to je ubohost..MAXIMÁLNÍ. -
Re: ehm..
vadí ti,že zpívají na Playbacku???to bych chtěla vidět,jak bys zpívala ty!! *16* *8* *16* *8* *5* *10* -
tak,ona
má teprv 10,to jsem netušil -
5ANDĚLÍČKŮ
JSOU TO PROSTĚ JENOM NĚJÁKÝ HOLKY...NELÍBĚJ SE MI!!! JSOU DIVNÝ,A TADLE SE VTAHUJE-HROZNĚ,JAK KDYBY NĚCO ZNAMENALA...COŽ DĚLAJ VŠECHNY A NAJŠÍLENĚJŠÍ JE TA BLONDÝNA!!!
NE,5ANDĚLŮ-NÉÉÉ -
Re: ehm..
TAKY MYSLÍM *15* -
ehm..
5 angels jsou ubohy maly holky co zpivaj na play back.. *16* *16* -
DEJTE HLAS 5ANGELS!
http://diamondcats--jsou-nej.blog.c z/0911/diamond-cats-vs-5angels dejte hlas 5angels a nenechejte Diamond Cats vyhrát!!! -
Re: Re: Cizinka?
jo,vy chodíte do stejné školy?A kde,někde v Praze? -
Re: angelince
Angelína je dobra je skvela rtak ji nemusite nadavat angelína je normalní a neni falesna je nornmalini holka jako vsechni ostatni holky a to ze ji takhle pomlouvate je hnusny ano strary sem mela rada ale stary holky neodesli udeali si novou skupinu diamond cats a tak aspon 5angels nebudeme kazit nejakyma nadavkama muzeme mitradi *14* *14* *14* *14* *14* i tak ne proste novi stary urcite budou dobry i kdyz je pravda ze stary se nedaj nahradit ale holky se taky snazi a sou sikovny a angeline to jde hezky a mam ji rada a ale mela sem nejradsi dianku s Tynkou ale ted kdyz sou jiny tak sem si na ne zvikla a nejvic se mi libi Angelina s Nikolkou v 5angels ahoooooooooooooooj a doufam ze uz se jim nadavat nebudemuzeme si to myslet to je hezci nez to psat mam vas rada stary holkyjestli to ctete ale taky mam rada i tadyty. *4* *4* *4* *4* -
angelince
angelinko jsi proste skvela -
Re: Re: Re: Cizinka?
je z Ukrajiny mi se spolu kámošímeeee *3* *4* -
Re: Cizinka?
Ano angelina je z ciziny je velmi dobrá já codím jen o třídu dál než ona přísahám na svůj život *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* -
Angee
Ahoj Angee jsi skvěla zpěvačka a tanenice užse moc těším na dnešek až se uvidíme *14* *3* -
Ahoj Angee
Ahoj Angee,
jsi skvělá a děkuji Ti moooooc za dopis.Už se na Tebe těším na koncert v Liberci.
Pa tvoje fanynka míša *1*