Přejít na výpis diskuzí

Angelina Shestak

OSOBNOST 11.8.2009 
105 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1979
    *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5*
  • Angee jemoc supr a ktomu má dnes narozky i když to není Angee ta přejůů vše nejkýý *3* *3* *3* *3*
  • hele a není to každýho věc co sem napíše???já je nesnáším jsou až mooooc namyšlený
  • Každýmu se něco líbí a někomu ne mě se třebva ta jejich skupina líbí tak tam nemusíte psát jesli se vám něco o nich nelíbí třeba já mam Angee rád *14* *14* *14* *14* *14*
  • Sice nemám moc ráda Jara Slávika, ale má pravdu v tom, že děti do showbyznysu nepatří, neříkám že nemají talent, ale myslím že takovéhle malé holky ze sebe dělají akorát nějaké dospěláky a také se tak většinou oblékají. To je všechno!
  • Angee 5angels dodává šmrns a taky tu správnou hudbu a jestli se to někomu nelíbí tak ať tu nepíše takové blbosti, že je divná každý je jiný takže se mu Angee nemusí líbit. No a co, že má trochu odlišné jméno je to normální člověk jako my všichni třeba mě se líbí, ale nevnucuji ji nikomu nemusíme ji mít rádi, ale můžeme vím, že to nedává smysl to co tu píšu, ale může za to, že se tak jmenuje ? Prosím Vás nenávist je všude co se takhle zaměřit na mír. A Angelina je super! Pro mě určitě. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Jsi super. Hezky zpíváš, jsi hezká holka a přeji ti hodně ůspěchu!!!! *3* *4* *4*
  • vy jste iiiiiiiiidddddddiiiiiiiiijjjjjjjooooooootttttttttiiiiiiiii a taky ppppííííííííííččččččiiiiiiiiiiiiii *12*
  • ty si fjakt pekná holky a umies zpievat ale proc nezpjevas samotno nez snima stimja 5 angelks nebo jak se to pise nechapjem ta si fakt dobrá ale ta skupinja je hroznja ty jim to tam jen dodavjas tu energii :-*
  • duffik
    Jak víš,že já mám horší hlas než ten rozmazlenej spratek ANGEE???Třeba mám lepší.
  • celisovasara
    Angee jehodně dobrá zpívá strašně hezky papa
  • Angeesek je úplně normalní holka jen s anglickým jménem je supr dala mi přes malování podpísky *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14*
  • Mas pravdu ale prijmeni ma zajimavy fakt ze jo...Slysela jsem ze ma Angelina na facebooku vlastni officialni stranku zde je odkaz http://www.facebook.com/pages/Officialni-Stranka-Angelina-Shestak/295788593764509
  • blog

Mrkněte se na www.cisarovnaalzbeta.blog.cz
  • Angelsíci

budou mít muzikál *3*
  • donduska

Vše nej

Všechno nejlepší k tvým 11narozeninám

Přeje Donduška =*
  • zenonqua

hb

happy birthday, angee :D
  • Re: 5ANDĚLÍČKŮ

to nemaš paru.holky s 5angels jsou boži
  • Re: Re: agelina

ahoj všichni!!!! nejvice se mi libi s 5angels vendy,angee,nikola,miša.ale všechny holky s 5angels jsou boži.chtěla bych si s něma psat.když mi napišou budu nejštastnějši holka *14*
  • Re: agelina

angelinka je proste super.ale vsechny holky jsou super *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit